Остання ведуча програми “Ревізор” Юлія Панкова: де зараз живе зірка Нового каналу, яка перевершила Фреймут

За часи існування програми "Ревізор" змінилося чимало ведучих, але дві білявки Фреймут та Панкова залишилися в серцях телеглядачів надовго. Дізнаємося, де зараз знаходиться Юлія Панкова та чим займається зірка.

У 2019 році новим ревізором країни стала Юлія Панкова. Два роки вона проводила справедливі ревізії, але ковід, а згодом війна, стали на заваді подальшому розвитку проєкту. За 10 та 11 сезон, встигла завоювати свою прихильність та любов телеглядачів.

Юлія Панкова

24 лютого день, який змінив мрії, цілі та плани на подальше майбутнє кожного українця. Стало відомо, що з початком повномасштабного вторгнення Юлія Панкова перебуває у Швейцарії та тяжко згадує, як їй вдалося вирватися з окупованого Гостомелю. Зараз на телеекранах з’являється рідше та соціальні мережі веде не так активно, як раніше.

В її Instagram можна побачити сторінку більш новинного формату, аніж про життя самої зірки. Зараз телеведуча знаходиться у повній безпеці зі своїми батьками. Про особисте життя відомо дуже мало. 4 жовтня 2019 року вийшла заміж. Свого чоловіка ревізорка вирішила не показувати публіці, пояснюючи це тим, що обранець не публічна особистість.

Проте офіційно шлюб тривав всього 8 місяців. За словами Юлії, з колишнім розійшлися мирно, без взаємних претензій та образ. Це було спільне рішення, де зазначила, що після розлучення вона стала по-справжньому щасливою.

Юлія Панкова розлучилася з чоловіком через 8 місяців після весілля
Юлія Панкова розлучилася з чоловіком через 8 місяців після весілля

Навіть у такий нелегкий час прихильники Юлії Панкової та програми “Ревізор” з нетерпінням чекають продовження знімань перевірок кафе, ресторанів, готелів після нашої перемоги у вільній та незалежній Україні.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.