Досягла бажаного: ведуча 1+1 Марічка Падалко покинула Україну та знаходиться за кордоном – не сама?

Ведуча 1+1 Марічка Падалко покинула Україну та зараз знаходиться в Чехії. Яка мета поїздки? Що робить зірка за кордоном? Всі деталі читайте в нашому матеріалі.

На своїй сторінці в Instagram Марічка Падалко поділилася з підписниками новиною, що зараз знаходить в Празі. Відомо, яка ціль візиту телеведучої.

Як виявилося, жінка знаходиться у Чехії по роботі, аби у марафоні “Єдині новини” глядачі змогли побачити всю цікаву та актуальну інформацію з репортажів Марічки.

“Важка ніч для всієї України, далеко від дому ми теж хвилюємося за рідних. Сьогодні ми дякуємо Чехії в день інавгурації нового президента за те плече, яке вона підставляє, аби ми могли протистояти злу”, – зазначила Марічка Падалко.

Сторіз Марічки Падалко

Також Соломія Вітвіцька теж у своєму Instagram підтвердила, що її колега знаходиться за кордоном по роботі.

“А тим часом в ефірі “Марафон єдині новини” слот 1+1 і ТСН, Марічка з Праги. Вмикайте ваші телевізори й дивіться, що там відбувається у Чехії”, – розповіла Соломія Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька у своєму Instagram

Марічка Падалко показала, як проводить свій вільний час за кордоном. Вона спробувала дуже смачні, вишукані тортики, які справді сподобалися зірці.

“Колись ми могли замовити у Києві найсмачніші й красивіші тортики, тепер їх тільки в Чехії”, – підписала світлину Падалко.

Сторіз Марічки Падалко

Нагадаємо, що зіркова ведуча 1+1 Марічка Падалко заміжня. Єгор Соболєв, чоловік жінки зараз захищає Україну для того, аби ми отримали таку бажану перемогу. Відомо, що Єгор корінний росіянин, але багато років проживає в Україні й вважає її своєю Батьківщиною.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?