Я щаслива: екс-холостячка Злата Огнєвіч їздить в купе зі звичайними людьми – без зіркових забаганок

Екс-холостячка Злата Огнєвіч після відпочинку в Буковелі поділилася історією, як поверталася додому. Жінка хвилювалася, що будуть деякі проблеми в дорозі. Всі деталі в статті.

Так, у своїй соціальні мережі Instagram Злата Огнєвіч поділилася історією, чому боялася їхати додому у вагоні. За словами жінки, дорогою до Буковеля, сусідами стали доволі неприємні люди, а саме одна п’яна компанія. Жінка побоювалася, що до Києва їй доведеться так само терпіти цих людей, але все обійшлося.

“Даремно я хвилювалася. Я просто побачила знову ту саму компанію хлопців, які п’яні їхали зі мною в одному вагоні в Буковель. Це просто була жахлива ніч, але, на щастя, на цей раз в Київ вони повертаються зовсім в іншому вагоні. Фух, я щаслива. В мене хороша попутниця. Зараз є час позайматися моїми новими курсами. Трошки згодом вам повідомлю”, – розповіла підписникам Злата.

Злата Огнєвіч розповіла про дорогу додому

Хочемо окремо зазначити простоту та максимальну відкритість артистки. Жінка без зіркових забаганок може дозволити собі дорогу в потягах та спілкування зі звичайними людьми, без будь-яких бар’єрів. Щирість та справжність зажди цінується незалежно від статусу.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся
Злата Огнєвіч

Нагадаємо, що зараз співачка інтенсивно працює над піснями та новою концертною програмою, тому для продовження творчої роботи, відпочинок та перезавантаження в Буковелі були такими необхідними.

Згадаємо й те, що серце Злати Огнєвіч досі вільне. Вона зізнається, що хоче жіночого щастя, уваги та справжньої любові, але того самого ще не знайшла. Після проєкту “Холостячка” мріє сильно покохати одного й на все життя.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.