Влад Яма після втечі з України показав свою любов, і це не красуня-дружина Ліліана: благовірна не проти

Знаменитий український хореограф Влад Яма поділився своїми почуттями в соціальних мережах і вразив ніжним ставлення до маленького сина. Детальніше в статті.

7 років тому Влад Яма вперше став батьком. Свого первістка хореограф назвав Леоном. Ім’я незвичайне для України, однак зважаючи на любов сім’ї до подорожей, а також прихильність танцюриста до Сполучених Штатів Америки, даний вибір набуває сенсу.

Лілія Яма, Влад Яма та Леон
Влад Яма показав сина Леона та назвав його своєю любов’ю

Після появи першого сина сім’я так і не наважилася на другі пологи, хоча постійно обговорює дану тему з журналістами.

Наприклад, минулого року Влад та Ліліана знову розповіли про те, що хочуть стати батьками вдруге. Але від слів до діла не дійшло. Натомість сім’я більше року перебуває в еміграції.

Влад Яма показав сина Леона та назвав його своєю любов’ю

24 лютого Влад евакуював свою родину та опинився у Флориді. Родина перечікує війну у цьому штаті по сей день. За цей час Леон встиг адаптуватися і навіть починає асимілюватися.

Влад багато часу проводить разом з сином, адже привчає його до активного образу життя, спорту, танцям та іншим видам діяльності. Натомість Леон все більше привчається до культури вулиць. Саме про це нещодавно хореограф повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши нові фото зі своїм спадкоємцем. У дописі до кадрів він назвав його “своєю любов’ю”.

Влад Яма показав сина Леона та назвав його своєю любов’ю

Варто відзначити, що ще декілька місяців тому Леон намагався опанувати мистецтво брейк-дансу. Хлопчик навіть взяв участь у змаганнях, але під час виконання номеру у нього злетіли кросівки, що значно погіршило його результат. Втім, Влад з гордістю заявив, що для першого разу його син впорався просто приголомшливо.

Хтозна, можливо незабаром Влад та Ліліана повідомлять про майбутнє поповнення в родині, і любові в них буде у два рази більше, а у Леона з’явиться братик чи сестричка.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.