“Це безумовно боляче”: Влад Дарвін зізнався про стосунки з Ані Лорак та розповів про її зраду

Знаменитий український співак та автор багатьох пісень Влад Дарвін вперше розповів про досвід співпраці з Ані Лорак, а також вразив реакцією на її зраду.

Автор багатьох популярних композицій в українському шоу-бізнесі та талановитий виконавець Влад Дарвін дав ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому вперше розповів про свою співпрацю з Ані Лорак.

Влад Дарвін розповів про стосунки з Ані Лорак

Дочка Ані Лорак пофарбувалась у блонд
Влад Дарвін розповів про досвід співпраці з Ані Лорак

Співак зізнався, що зовсім не очікував зради співачки, а також сильно засмучується через те, як завершилася історія Кароліни в Україні.

“Ми з Ані Лорак співпрацювали у 2014 році. Пісня вийшла у 2016-му. На той момент єдина така серйозна репутаційна прогалина — у неї були самовари, які вона отримала в Кремлі. Але після того вона скасувала усі концерти в Кремлі, вона скасувала усі концерти в Криму, вона призупинила діяльність в Росії і випустила кліп “Мальви”. Ми з нею тоді зустрілися, і я був впевнений, що вона підтримує Україну. Враховуючи її двадцятирічну роботу під прапором України, враховуючи її статус Народної артистки, враховуючи її буковинське коріння, у мене не було підстав вважати, що у вирішальний момент вона не підтримає народ України. Далі ці помилки вже мали якийсь системний характер, я взагалі по-іншому оцінив можливість співпраці з нею, її життєвих пріоритетів. Ось так. Народний артист, це не просто звання, це вияв любові, поваги, шани та довіри народу, до музиканта, до творчої особистості. І це історія в 20 років, ви розумієте? Ані Лорак вона ж з 1994 року професійно працює на сцені. Це довга історія стосунків, і коли вона завершується таким глухим кутом, це безумовно боляче”, – зізнався Влад у розмові з журналісткою Аліною Доротюк.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.