Більше не секрет: повелитель вовчиць Олег Винник і Таюне досягли бажаного та переїхали до сина в Берлін

Знаменитий український виконавець Олег Винник та його бек-вокалістка Таюне більше року не знаходяться в Україні. Куди втекла пара дізнайтеся в нашій статті.

Про зв’язок Таюне та Олега Винника фанати дізналися ще декілька років тому. Як з’ясувалося, цей зв’язок набагато міцніший, ніж робочі або приятельські стосунки. Мова йде про шлюб.

Таюне і Олег Винник
Олег Винник і Квітка Таюне емігрували до Німеччини

Так, пресі вдалося поспілкуватися з жителями села, в якому виріс повелитель вовчиць. Вони і розповіли про те, що він одружився на своїй бек-вокалістці ще у юності, а потім емігрував з нею до Німеччини. Тоді ж отримали деяке підкріплення чутки про те, що у пари в Німеччині проживає син. Подейкують, що хлопчика звуть Юліаном.

Олег Винник і Квітка Таюне емігрували до Німеччини

Останні 10 років Олег та Таїсія активно займалися розвитком музичної кар’єри повелителя вовчиць в Україні. Однак у поїздках до Німеччини обидва собі не відмовляли.

Як відомо, у музиканта в Берліні є власна квартира, а також студія звукозапису. Після 24 лютого Винник припинив виходити на зв’язок з шанувальниками, чим дуже їх стривожив. Після того, як навколо його особистості здійнявся скандал зірка все ж таки визнав, що знаходиться за кордоном.

Олег Винник змінив колір волосся і перетворився у брутального мачо
Олег Винник і Квітка Таюне емігрували до Німеччини

Адвокат співака повідомила, що він перебуває в Німеччині на лікуванні. Діагноз озвучений не був, але юрист посилалася на скасовані концерти до війни, на яких Олег не міг бути присутнім через проблеми з горлом.

Тим часом бек-вокалістка виконавця взагалі ніяким чином не взаємодіє зі своєю аудиторією не дає жодної інформації про своє місцезнаходження, але очевидно, що вона перебуває поряд зі своїм чоловіком, адже повністю копіює його модель поведінки.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.