Зіркові викладачі українських ВНЗ: Григорій Решетнік, Віктор Павлік, Ахтем Сеітаблаєв, Олена Шоптенко

Нерідко можна зустріти зірок, які залюбки діляться своїм досвідом з молодшим поколінням. Ао вони викладають на курсах, або онлайн чи індивідуальні уроки дають, чи викладають в університетах.

Частіше за все викладачами стають відомі актори, телеведучі та співаки, адже хто як не вони зможуть навчити всьому необхідному своїх студентів, аби ті змогли стати справжніми новими зірками українського шоу-бізнесу. Напевно, немає більш гідних викладачів ніж ті, які самі пройшли весь цей шлях на сцені. Кожен з них починав кар’єру з нуля, і шлях у кожного різний. Варто пам’ятати, що немає секрету успіху, у кожної людини свій шлях, тому допомогти можуть лише знання та практика і досвід.

Григорій Решетнік

Григорій Решетнік

Успішний телеведучий найвідомішого українського романтичного шоу “Холостяк” Григорій Решетнік знає, як складно почати свій творчий шлях, коли ти мало що знаєш та вмієш, але хочеш досягти бажаного. Тому, він вирішив ділитися своїм досвідом зі студентами та викладає в інституті культури на кафедрі Теле-радіо ведучих та кореспондентів.

Віктор Павлік

Віктор Павлік

Народний український артист Віктор Павлік також ділиться своїми знаннями зі студентками коледжу, але з недавніх пір. Павлік буде вчити молодих студентів співати та накопичувати досвід та неоціненні знання.

Олена Шоптенко

Олена Шоптенко

Найуспішніша українська хореографиня і танцюристка Олена Шоптенко, яка неодноразово завойовувала призові місця на різноманітних змаганнях та перемогла на шоу “Танці з зірками” також є викладачем для молодих і талановитих танцюристів в інституті культури.

Ахтем Сеітаблаєв

Ахтем Сеітаблаєв

Відомий український кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв також вирішив ділитися своїми знаннями з юними режисерами, які хочуть створювати гідний контент та робити якісне українське кіно.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.