“Потрібен час, щоб зрозуміти, хто є хто”: Христина Горняк натякнула на конфлікт з екс-чоловіком Остапчуком

Христина Горняк стала дуже відомою особистістю завдяки шлюбу з теле-зіркою та шоуменом Володимиром Остапчуком. Оскільки роман пари почався дуже гучно та й завершився так само.

Донедавна Христина була дружиною Володимира Остапчука, який підкорив серце жінки ще перебуваючи у процесі розлучення зі своєю першою дружиною Оленою Войченко. Тоді особисте життя Володимира стало дуже зацікавити публіку, яка полюбляє такі подробиці з життя селебріті та залюбки обговорюють ці теми.

Христина Горняк

Стосунки Христини та Володимира почалися неймовірно романтично і понад два років в їхніх відносинах була присутня романтика та ідилія, яку вони транслювали у своїх особистих блогах. Але згодом, вогник у відносинах згас та у пари почався не дуже легкий період, який привів до розлучення.

Зараз Горняк живе своїм новим життям в Австрії, там жінка винаймає квартиру та продовжує працювати. А також дуже активно веде свій особистий блог в соцмережі instagram. Там жінка розповідає про своє життя та відповідає на питання своїх підписників.

Так, днями вона виклала дуже дивну історію, яка збентежила шанувальників Христини.

“Вчора я емоційно померла і воскресла, неочікувано, але це мало статися”

Сторіс Христини

Тоді ця новина дуже налякала підписників Христини, і далі жінка не пояснила, що з нею сталося. Та згодом жінці поставили питання щодо тих слів. І Горняк знову не пояснила, що сталося, але натякнула на конфлікт з Остапчуком.

“Фінальний акорд. І найбільше в тій ситуації для мене важлива моя кінцева реакція і рішення. А далі як доля вирішить, та інша сторона конфлікту. Я собою пишаюся і це головне. І як би не було, усім сторонам ситуації бажаю всього найкращого. Люди цікаві й інколи потрібен час, щоб зрозуміти хто є хто” – написала Горняк.

Відповідь Горняк

Тож, імовірніше, що в Остапчука з Христиною почався складний період розв’язання остаточних питань, які залишились між ними після розлучення.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?