Для коханого хоче бути у формі: Ані Лорак показала свій набір корисних продуктів – масажисту таке до смаку

Зірки шоу-бізнесу не раз доводять, що привабливий зовнішній вигляд, молодість, краса потребують правильного харчування, активного способу життя та спорту. Співачка Ані Лорак показала, як любить харчуватися.

Зрадниця України новими дописами ще більше викликає хвилю невдоволення та обурення від українських підписників, адже Кароліна продовжує мовчати й ніяк не реагувати на всі події, що відбуваються в Україні.

Натомість показує безтурботне життя в росії, випускає нові хіти, демонструє різні світлини в шикарних образах, але позицію змінювати не збирається.

Нещодавно у своєму блозі в соціальній мережі Instagram показала, як повсякденно харчується, адже не секрет, що Лорак у свої 44 роки виглядає розкішно. Звичайно не обійшлося й без втручань у красу, різної пластики, зокрема зроблених грудей, оновленого носа та пишних форм губ.

На новій світлині бачимо корисний сніданок артистки, який збагачений вітамінами та корисними мікроелементами. Співачка обожнює авокадо, чим не могла не поділитися з прихильниками:

“Ми те, що ми їмо. Наше тіло потребує вітамінів та корисних елементів. Обожнюю авокадо! А що любите ви?”, – поділилася Лорак.

Не виключаємо той факт, що підтримання привабливих форм, гарної фігури, вічної молодості та краси може бути пов’язане з появою у її житті нового обранця, якого публічно представила на День усіх закоханих. Ним виявився Ісаак Віджраку. Чоловік займається йогою та духовними практиками.

Ані Лорак та Ісаак Віджраку

Нагадаємо, що у 2019 році офіційно розірвала 10-річний шлюб з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Колишні спільно виховують доньку Софію, яка народилася у 2011 році.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.