Вся правда про зникнення Олега Винника: невже більше не з’явиться на українських телеканалах?

Таємниче зникнення Олега Винника неабияк збентежило армію його прихильників. Всі з нетерпінням чекають на повернення повелителя всіх вовчиць на велику сцену. Де знаходиться кумир мільйонів зараз? Деталі в нашій статті.

З початком повномасштабної війни, яку розпочала росія на території України, Олег Винник загадково зник. Зірка майже не з’являється у своїх соціальних мережах, не випускає нових музичних хітів і ніяк не виходить на зв’язок. Всіх українців збентежила така поведінка артиста. Незабаром стало відомо, де перебуває співак і що насправді з ним сталося.

Виявилося, що кумир мільйонів серйозно хворий і зараз перебуває в Німеччині. Музикант лікується в хорошій клініці в Берліні. Українці почали думати, що Олег зрадив країну, в якій побудував успішну кар’єру, де має таку кількість фанатів, але ні. Винник активно допомагає наблизити нашу неньку до перемоги у цій війні. Купує автомобілі для ЗСУ, створив спеціальний фонд “Вовчиця”. Намагається бути сильним духом та приносити користь Україні.

Як виглядає будинок Олега Винника
Вся правда про зникнення Олега Винника

Версію про хворобу кумира підтвердили й адвокат Винника, його друг Віталій Трач та співачка Оля Полякова. Поки співак не може продовжувати свою творчу діяльність, виходити на сцену та випускати нові треки, проте вірить, що незабаром ситуація зміниться. Всі з нетерпінням чекають на легендарне повернення свого улюбленого виконавця на сцену.

Нагадаємо, що у своєму Instagram Олег Винник рідко публікує нові дописи. 3 березня 2022 року записав відеозвернення до всіх росіян та білорусів. Ще тоді підписники занепокоїлися втомленим та зовсім нетиповим зовнішнім виглядом музичного виконавця.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.