Максим Галкін розповів про свого єдиного друга з росії, який не відвернувся від них: “Єдина адекватна людина”

Популярний актор, комік та навіть співак Максим Галкін завжди був улюбленцем як української, так російської сцени. Але тепер, здається, його прихильники залишилися лише в тій країні, яку він підтримує.

Макс багато років співпрацював з українськими колегами, якими часто захоплювався та мав дружні стосунки, оскільки раніше не було жодних перепон для того, аби виступати разом на одній сцені й товаришувати між собою попри кордон. Та насправді до подій 2014 року й кордонів особливо не було, тому що весь шоу-бізнес був одним цілим, і мюзикли, і концерти, і новорічні свята знімали разом. Тому Галкін добре знає пана Зеленського, він знає, що це за людина, та на що він здібний, тому, коли у лютому 2022 року росія напала на всю територію України, Галкін не думав, на чиєму боці правда.

Родина Галкіна

Тому, Алла Пугачова та Макс Галкін разом з дітьми стали майже першими артистами рф, які поїхали за кордон, аби зберегти власну совість та гідність, які завжди мають бути вищими за гроші та негативні мотиви. Тож, тепер вже майже рік родина Примадонни живе в Ізраїлі та активно допомагає українцям. Наприклад, частину свого заробітку з концертів у країнах Європи, Макс надсилає на благодійність та покриває частку розходів на озброєння Збройних Сил України. І такі вчинки є дуже цінними, оскільки далеко не кожен може так відверто висловлювати своє засудження на бік російської влади й допомагати воїнам добра.

Звісно, що через переїзд та іншу, сміливу позицію, їхня родина потрапила під жорстоку критику з боку екс-колег та колишніх друзів. Тож, Пугачова та Галкін спілкуються лише з тими, хто також переїхав і має адекватну думку щодо всіх останніх подій року.

Ніколаєв з Примадонною

Та є така людина у Максима і в росії, це дивно, але його товариш Ігор Ніколаєв підтримує зв’язок і навіть розуміє все так, як є. Але залишається у рф. Тому, Галкін вважає, що Ніколаєв – це єдина адекватна людина з його минулого оточення. І чоловік дуже вдячний за те, що не всі його люди, яких він вважав близькими відвернулися від нього та викреслили зі свого життя раз і назавжди.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.