Позитив розповів, що з новою обраницею готовий до народження дітей: “Налаштований вже серйозно” – деталі

Олексій Завгородній відомий український співак, славу якому принесла участь у дуеті "Время і Стекло" разом зі своєю колегою Надією Дорофєєвою.

Оскільки Позитив є публічною особистістю, то його життя цікавить багатьох, в тому числі й особисте, точніше, воно є особливо цікавим для поціновувачів його творчості. Зараз співак ретельно приховує подробиці свого приватного життя, але раніше, все його життя було напоказ.

Позитив

Ще кілька років тому Олексій був одружений на подрузі Насті Каменських Анні Завгородній. Дівчина, здається, хотіла публічності, тому досить часто розповідала подробиці їхнього життя. А самою гучною подією стало їхнє розлучення. Хоча у шлюбі Аня та Олексій прожили багато років, але кожен з них був сфокусований на власному розвитку, особистісному та творчому.

Та й чесно кажучи молоді сучасні пари не поспішають з народженням дітей, оскільки теперішнє покоління більш серйозно ставиться до цього. Зараз діти це дуже дорого, а також потрібно бути на сто відсотків готовими до такого серйозного  кроку. Адже це не іграшка, яку можна здати у магазин або залишити саму вдома. Також важливо мати все необхідне, щоб вагітність проходила в комфорті і дитина мала все необхідне.

Інтрв’ю з Позитивом

Нині Завгородньому трошки за тридцять, і саме в такому віці чоловіки та жінки свідомо вирішують, потрібні їм діти чи ні. І ось якраз Олексій відчуває, що зі своєю новою дівчиною, він хоче народити дитину і готовий брати за дівчину та за майбутню дитину повну відповідальність. Тож, здається хлопець, якого всі ми знаємо як репера, виріс і став справжнім рішучим чоловіком. Можливо, незабаром співак оголосить хто саме є його новою супутницею життя та про її вагітність.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.