З Войченко ділив дітей, з Горняк ділить будинок: подробиці скандальних розлучень Володимира Остапчука

Шоумен Володимир Остапчук той ще серцеїд, який пережив не одне скандальне розлучення за своє життя. Що відомо про колишні шлюби зіркового ведучого країни? Дізнавайте просто зараз.

Яскравий представник телебачення Володимир Остапчук може похизуватися своїм багатим життєвим досвідом. Шлюб з двома кардинально різними жінками довели чоловікові, що можна знову зустріти своє нове кохання.

Шлюб Володимира Остапчука та Олени Войченко

Ця зіркова пара у світі українського шоу-бізнесу трималася досить довго. За 12 років спільного життя колишні виховують двох дітей: дочку Емілію та сина Евана.

Це було дійсно скандальне розлучення, адже через деякий час ображена жінка вирішила розповісти всю правду. Їй боляче про це згадувати, але з ініціативи самого Остапчука вони розірвали свій шлюб у 2019 році. За словами Олени, причиною розпаду їхнього сімейного союзу стали неодноразові зради та неабияка самовпевненість Володимира.

Володимир Остапчук та Олена Войченко з дітьми
Володимир Остапчук та Олена Войченко з дітьми

Войченко розповіла, що після “Євробачення 2017” Володимир відчув себе справжньою зіркою, почав зраджувати та пішов до іншої. Проте жінка пробачила такий вчинок колишньому благовірному і згодом народила синочка Евана. Час йшов, а коханий не змінювався, тому зради продовжувалися й надалі.

Сам Остапчук пояснив і свою думку. Він зізнався, що вирішив розірвати багаторічний шлюб через постійні сварки, власну роботу і за його версією, він ніколи не зраджував Олені.

Шлюб Володимира Остапчука та Христини Горняк

Після скандалів та всіх перемивань кісток навколо, чоловік не ходив довго у статусі холостяка й одружився з нотаріусом Христиною Горняк у 2020 році. Здавалося, що ця жінка та сама, яка ладна змінити Володимира на краще. Пара демонструвала справжню сімейну ідилію, романтику на кожних світлинах.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

У 2022 році стало відомо, що закохане подружжя розривають союз, який тривав майже два роки. Цікаво, що причину тоді вирішили не повідомляти, але нещодавно Христина у своєму Instagram-блозі поділилася про тимчасові труднощі, які почали переслідувати жінку. Вона додала, що правда на її боці, а тому сподівається якнайшвидше усе вирішити. Імовірніше за все, мова йшла про поділ спільного майна колишніх.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.