“Нащо я написала”: телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як була кинута майбутнім чоловіком Тимуром

Прямолінійна телеведуча Маша Єфросиніна ніколи не боїться критики чи гнівного слова у свою адресу. Розповіла, як зав'язалися її стосунки з майбутнім чоловіком Тимуром Хромаєвим.

Гнівне слово, критика, невдоволені коментарі ніколи не лякали цю публічну особистість. Ба більше, у своєму Instagram-блозі гідно веде власний інформаційний фронт, намагається показувати та розповідати правду про війну, відкриваючи очі усім росіянам.

Проте згодом зрозуміла, що сусідньому народу довести щось марно, тому продовжує працювати на благо своєї країни. Канал Маші Єфросиніної на YouTube, з кожним днем набуває все більше обертів. Відверті розмови з українськими зірками в “Екзамені. Нова реальність”, спільний формат проєкту з Олею Поляковою “Дорослі дівчата” продовжують бути в трендах переглядів.

Маша Єфросиніна ніжно привітала чоловіка з днем народження
Маша Єфросиніна

Відомо, що крім успішної кар’єри, побудувала міцну родину з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Жінка розповіла, як зав’язалися міцні стосунки з майбутнім чоловіком та його таємниче зникнення.

Маша Єфросиніна розповіла свою історію кохання

Зіркова ведуча країни познайомилася зі своїм благовірним в Ялті ще 20 років тому. Маші було всього 22. Декілька місяців пара зустрічалася. Все було добре, романтично, закохані дізнавалися про одне одного, ходили на побачення, спілкувалися, але після першої спільної ночі він зник. Минув місяць і нічого не змінилося.

Єфросиніна згадала, що 25 травня був її день народження і мала відбутися премія “Чорна перлина”. Вона старанно готувалася, наряджалася й зрозуміла, що не хоче йти на цю світську подію сама, тому вперше в житті вирішила написати першою чоловіку. У текстовому повідомленні Маша зізналася, що він їй сподобався, а тому просить його допомоги та скласти їй компанію на весь вечір. На велику кількість слів Тимур відповів одне лиш “звичайно”.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим

Чоловік на той момент не розумів, що у зірки день народження. Тимур холодно запитав скільки годин триватиме вся подія і вони поїхали. Маша отримала свою нагороду на сцені й коли ведучі заходу зазначили, що зірка святкує свій день народження, почала шукати в залі його очі, де чітко читалося зніяковіння та сором за зникнення та не привітання жінки. З того часу їхні взаємними почали розвиватися геть по-іншому. З романтикою, квітами та святкуваннями усіх важливих свят.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.