“Прощавай, коханий”: Катерина Репяхова попрощалася з чоловіком Віктором Павліком – невже покидає родину?

Катерина Репяхова та її зірковий чоловік Віктор Павлік останнім часом прикуті до уваги багатьох ЗМІ та всіх прихильників. У своєму Instagram-блозі відверто ділиться цікавими подробицями з життя.

Щирий блог Катерини Репяхової зараз користується чималою популярністю, адже дівчина добра, відкрита, не боїться демонструвати власних емоцій та розповідає все, як є насправді. В сучасному світі цього дуже не вистачає.

Відомо, що вона четверта дружина Віктора Павліка. Чоловік має багатий життєвий досвід, тому може похизуватися мудрими історіями. Нещодавно одна провидиця нагадала співаку, що буде мати й п’яту дружину, але зіркове подружжя в пророцтва не вірить, а доводить, що кохати можна навіть з великою різницею у віці.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Катерина розповіла, що з дитинства була фанаткою творчості артиста й навіть подумати не могла, що колись кумир стане її чоловіком. Пам’ятає, як вони випадкового зустрілися в коридорі після концерту Віктора. Майбутній коханий запам’ятав її, бо та подарувала йому величезний букет квітів. Перше, що запитав музичний виоконавець, чи не витратила Репяхова останні гроші на цю красу і чи залишилися гроші на їжу.

Катерина Репяхова попрощалася з коханим

У своєму Instagram молода дружина поділилася, як прощається зі своїм чоловіком. Підписники спочатку налякалися, адже можна подумати, що у сім’ї непорозуміння, сварки, що можуть привести подружжя до розлучення, але ні.

Як виявилося, співак вирушає до іншої країни у відрядження в Італію. Пара не буде бачитися певний час, тому так ніжно прощалася з один одним. Проте це чудова можливість зайнятися своїми справами та ще більше засумувати.

Катерина Репяхова у своєму Instagram

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Катерина наважилася втілити свою мрію в життя, зробити ринопластику та ліпофілінг. Після пологів почала помічати, що не подобається власний ніс та підборіддя, тому вирішила це змінити. Особливо, коли рідна сестра продемонструвала свій результат після ринопластики.

Віктор Павлік був категорично проти будь-яких втручань у природну красу, але підтримав її рішення та прийняв оновлену дружину, яка почала собі подобатися.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.