“За тиждень до пологів була на вечірці”: дружина Григорія Решетніка розповіла про складний період вагітності

Міцний сімейний союз Григорія Решетніка та його дружини Христини справжній приклад для всіх родин України. Жінка розповіла, який період у вагітності став для неї найскладнішим.

Кожна родина має свою історію кохання, яку будуть розповідати своїм нащадкам. Григорій та Христина, як не дивно, познайомилися на ТБ. Молодому чоловіку відразу припала до серця дівчина, а от вона не звертала на нього особливої уваги. Часто могли зустрічатися поглядами в коридорах.

Зірковий ведучий країни згадує, як запросив Христину на побачення в боулінг і був безмежно щасливий. Саме після цього розпочалися їхні романтичні стосунки. Всі ми розуміємо, що не буває ідеальних відносин, але ми самі можемо сприяти їхньому покращенню.

Дружина Григорія Решетніка Христина зробила зізнання про розставання
Христина Решетнік з чоловіком Григорієм

Повномасштабне вторгнення росії в Україну принесло парам справжнє випробування для взаємин між один одним, як результат більшість вирішує просто розлучитися та не боротися за власне щастя.

Григорій та Христина теж сваряться, адже теперішні події дають взнаки. Але сідають за стіл переговорів, поважаючи свого партнера, й вирішують одразу всі конфлікти. Впевнені, що довіра, підтримка та справжнє кохання здатне пережити всю темряву, яке приготувало нам життя.

Найскладніший період вагітності Христини Решетнік

У своєму Instagram-блозі жінка часто спілкується з підписниками у форматі “запитання-відповідь”. Цього разу прихильники поцікавилися, який для неї найскладніший період вагітності.

Христина відверто розповіла, що останній місяць був дуже важким. Вона легко носила всіх дітей, але, згадуючи відчуття останніх тижнів, повертається до спогадів. Все тягнуло, було складно пересуватися, дихати, бо хтось постійно бив маленькою ніжкою у ребро. Також зізналася, що за тиждень до пологів була на вечірці, де неї дивилися зі здивуванням і боялися її водночас.

Христина Решетнік розповіла про найскладніший період вагітності

Подружжя доводить, що постійна зайнятість, втома та відчай ніколи не стануть на заваді сімейному щастю. Необхідно вміти розмовляти та чути свою кохану людину.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.