Відкрили власний бізнес: українські зірки, які створили бьюті-бренди – Тіна Кароль, Полякова та Катя Репяхова

У сучасному світі безліч можливостей. Дехто боїться спробувати щось нове, а хтось активно використовує їх на повну й не боїться змінювати своє життя.

Спробувати щось нове й змінити сферу діяльності — це завдання не з легких. Для цього потрібно чітко розуміти що і як хочеться зробити. У цьому плані гарним прикладом для наслідування є українські зірки. Попри свою кар’єру та усталену професію, чимало з них пробують свої сили в нових для себе галузях. Сьогодні ми розкажемо про українських селебріті, які не побоялись ризикнути й створили власні бьюті-бренди.

Скандальна колекція від Тіни Кароль

Українська співачка Тіна Кароль відома своїм вишуканим смаком. Жінка завжди з’являється на публіці в ефектому вбранні, з шикарною зачіскою та елегантним мейкапом. Тому коли вона вперше анонсувала вихід колекції одягу під власним брендом, фанати зірки не могли дочекатися початку продаж. Випустила вона лінійку стильного одягу в колаборації з брендом Dream team. Лінійка присвячена релізу альбому співачки “Найти своих”. У цій лінійці були представлені модні персикові худі та футболки в стилі тай-дай. Ця колекція вийшла прекрасною, й прихильники співачки охоче придбавали їх.

Перша колекція одягу від Тіни Кароль
Перша колекція одягу від Тіни Кароль

Після першої спроби була друга. Цього разу Тіна Карол колекцію одягу, присвячено Збройним Силам України. До неї входять сукні, спідниці, кофти та капронові колготки із написом “ЗСУ”. Подібний креатив отримав шквал критики, адже, на думку користувачів соціальних мереж, використання цієї абревіатури — це неповага до наших захисниць та захисників.

Скандальна колекція одягу від Тіни Кароль
Скандальна колекція одягу від Тіни Кароль

Засяй, як Королева ночі

Українська співачка Оля Полякова обожнює яскраві та креативні макіяжі. Жоден образ зірки не обходиться без гарного мейкапу. Тож співачка вирішила допомогти прихильникам спробувати створити власні неповторні макіяжі й випустила лінійку декоративної косметики. Називається вона “Polyakova Beauty”. До неї входить широкий асортимент продуктів: туш, тіні, підводка для очей та парфумована вода.

Лінійка косметики від Полякової
Лінійка косметики від Полякової

Дитячий стильний одяг від Катерини Репяхової

Катерина Репяхова — дружина українського співака Віктора Павліка. У подружжя підростає маленький син Михайлик, якому немає навіть двох років. На своїй сторінці в Instagram дівчина щодня показує підписникам, як проводить день із малечею. З часом, надихнувшись сином, Катерина вирішила створити власний бренд дитячого одягу під назвою “MIMISH”. В онлайн-магазині дівчини чималий вибір одягу для найменших, що нічим не поступається дорослому. Прикметно, що маленький Михайлик нерідко виступає в ролі моделі для магазину й демонструє трендові фасони на собі.

Син Катерини Репяхової в худі її бренду
Син Катерини Репяхової в худі її бренду

Схожі статті

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.