Покинув росію і не повертається : де зараз перебуває пародист Максим Галкін – без Пугачової та дітей

Відомий пародист, шоумен та хороший сім'янин Максим Галкін один із найперших знаменитостей, хто публічно засудив все те, що відбувається в Україні. Він покинув росію і тепер гастролює різними країнами світу.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України багато сучасних зірок показала своє справжнє обличчя. Поки одні росіяни активно підтримують свою “могутню” армію, шоумен Максим Галкін разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою активно засуджують всі дії російської сторони.

Неодноразово публіка пророкувала, що шлюб з Примадонною виявиться недовготривалим, адже вважали, що Галкін знайде собі молодшу, красивішу та невдовзі покине легендарну співачку. Проте з часом всі зрозуміли, що помилялися, а з роками їхній шлюб набував нових яскравих моментів та зробив тільки ближчим до своєї половинки.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Відомо, що після 24 лютого подружжя перебралося жити до Ізраїлю. Разом виховують неймовірних двійнят: семирічних Лізу та Гаррі, які зростають творчими, допитливими та дуже схожими на зіркових батьків.

У серпні 2022 року Алла Пугачова повернулася в росію, але незабаром знову покинула країну. Ширилися плітки, що їхніх дітей почали цькувати у школі за прийняту позицію у війні Галкіна та його дружини, а тому ймовірно, що саме в Ізраїлі зіркове подружжя залишиться жити остаточно.

Де зараз знаходиться Максим Галкін?

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram пародист часто повідомляє, де знаходиться та в якій країні чекати його з новим концертом. Цього разу захопив красим виглядом Сан-Франциско. Саме там перебуває зірка наразі.

Анонсував, що на прихильників 7 червня чекає неймовірний виступ в Ніцці, тому з нетерпінням буде чекати цієї важливої події. А сьогодні всі зможуть насолодитися приємною атмосферою та харизмою артиста саме в Сан-Франциско, куди всіх запрошує.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.