Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розповів про її шалену любов до м’яса: “Більше, ніж мене”

Часи, коли Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу зачаровували аудиторію своїми стосунками давно минули, але фанатам завжди є що пригадати. Наприклад, історію турецького бізнесмена про харчові звички його дружини.

Шлюб Ані Лорак та Мурата Налчаджиолу багатьом шанувальникам співачки здавався справжньою східною казкою. І хоча результати даних стосунків всім давно відомі, парі є що пригадати, адже у цих стосунках було багато прекрасного. Наприклад, Мурату вдалося відкрити ресторан турецької кухні в Україні.

Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Ані Лорак до м’яса

Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Ані Лорак до м’яса

Для того, щоб розташувати до себе потенційних клієнтів бізнесмен розповів в інтерв’ю про харчові звички своєї дружини, яка завжди відрізнялася неймовірно стрункою талією та хорошою спортивною підготовкою , яка давала їй можливість багато працювати на сцені.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Мурат Налчаджиоглу розповів про шалену любов Кароліни до м’яса

Так, запросивши журналістів до свого закладу, Мурат зізнався, що його благовірна обожнює м’ясо і навіть пожартував, що м’ясні страви вона любить більше, ніж свого чоловіка. Дочка подружжя Софія також швидко привчилася до подібних страв і часто просила у тата кебаб.

“Так, вона любить, дуже сильно любить, більше, ніж мене любить м’ясо. Турецькі страви вона дуже сильно любить. У нас є рубане м’ясо, вона любить кебаб. Навіть наша донька вже навчилася говорити слово “кебаб, кебаб”. Каже часто: “Хочу кебаб”

Нагадуємо, що офіційною причиною розлучення Ані Лорак з турецьким бізнесменом стали численні зради зі сторони чоловіка. Після того, як кадри, на яких Мурат обіймається з іншою жінкою потрапили до інформаційного простору, співачка довго не чекала, щоб об’явити про їхнє розставання. А згодом вона розповіла, що Мурат дозволяв собі “стрибати у гречку” навіть коли вона була вагітна та знаходилася на гастролях.

Мурата часто звинувачували у тому, що він переслідував корисні цілі, одружившись на співачці. Мовляв, завдяки їй зміг побудувати крупний бізнес та залишитися в Україні. Втім, бізнесмен з даною позицією аудиторії не був згодним. А після початку війни українці здебільшого змінили своє ставлення до чоловіка, адже він з великою повагою поставився до їхніх національних інтересів.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?