Катерина Репяхова розповіла, як познайомилась з Віктором Павліком: “Подарувала йому величезний букет”

Катя Репяхова молода та амбіційна блогерка, яка має свою віддану велику аудиторію, що з кожним днем збільшується та зростає попит на історію її стосунків з Павліком.

Катерина вперше побачила Віктора Франковича ще тоді, коли вона навчалась у школі, а сам артист тоді приїжджав у цю саму школу заради виступу. Тоді дівчинка бувши зовсім дитиною зрозуміла, що цей дорослий чоловік колись стане її законним чоловіком. І, як ми бачимо, мрії мають здатність здійснюватися.

Катя Репяхова та Віктор Павлік

В юності дівчина фактично заслуховувала пісні Павліка та мріяла потрапити на його концерт та познайомитися з ним особисто. Ну просто уявіть собі, що таке бути закоханою у свого кумира, з яким можна дійсно спілкуватися в реальному житті. Так сталося у Каті з Віктором.

Оскільки жінка досить відверто веде свій особистий блог, то приховувати від своїх підписників їй немає чого. Так, нещодавно у дівчини запитали, яким чином вона познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком. І Катерина відповіла досить відверто та розгорнуто.

“Ми випадково зустрілися в коридорі готелю після концерту, ВП мене запам’ятав, тому що на концерті я подарувала йому величезний букет квітів. Перше, що він запитав у мене, чи не витратила я останні гроші на квіти та чи є за що мені поїсти” – розповіла Катерина.

Сторіс Каті

Тож, виходить величезний букет квітів дав змогу Катерині виділитися з натовпу та осісти в пам’яті народного артиста України. Таким чином Павлік був підкорений та досить зацікавлений дівчиною, яка не пошкодувала грошей на величезний букет та не посоромилася спілкуватися з ним.

Виходить, що такі випадковості дійсно можуть зробити з двох незнайомців міцну родину, яка існує вже багато років. Тепер вони обидва виховують спільного сина Михайла та не соромляться демонструвати своє кохання публічно.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".