Дали весільні клятви, але життя їх розділило: Тіна Кароль і Євген Огір, Руслана Писанка та Ігор Ісаков

Одне кохання раз і назавжди — це мрія багатьох. Втім зазвичай не втратити почуттів вдається далеко не багатьом. Дізнайтесь кому із українських зірок пощастило знайти кохання, довше за життя.

“Така, як ти, буває раз на все життя”. Так оспівував справжнє кохання соліст групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук. Хтось подумає, що його слова звучать занадто утопічно, і в сучасному світі такого не існує. Однак, на щастя, кохання, яке не обривалось навіть після смерті одного з пари, і справді існує. Сьогодні ми розкажемо історії справжнього кохання українських зірок, які не перестали любити не дивлячись ні на що.

Тіна Кароль та Євген Огір

Познайомились молоді люди ще в далекому 2007 році. Тіна Кароль прийшла на телеканал М1, де її майбутній чоловік працював виконавчим продюсером. Після недовгого спілкування, Євген вирішив запропонувати співачці співпрацю й продюсування, а вона й не відмовилась. Згодом вони розпочали зустрічатись.

Пара не дуже воліла афішувати своє особисте життя, тому вони прийняли рішення таємно розписатись. Про цей вчинок фанати співачки дізнались пізніше. Через короткий час, не більше декількох місяців після одруження, Тіна народила Євгену сина, якого назвали Веніамін. Молода сім’я жила прекрасно. Навіть зі сторони, через екрани телевізорів, було добре видно силу їхнього кохання. Співачка робила сюрпризи чоловікові на день народження (наприклад, виступ Гарика Сучакова в 2011 році), як і він їй.

Тіна Кароль із чоловіком
Тіна Кароль із чоловіком

Втім раптово сімейне щастя розбилось на дрібненькі шматочки, наче ваза. У 2012 році Євгену Огіру діагностували рак шлунка. Це був найбільш переломний момент в житті усієї родини. Півтора роки Тіна Кароль не відходила від чоловіка ні на крок і докладала усіх зусиль, щоб він одужав. До останнього дня вона була поруч і підтримувала коханого.

Звістку про смерть Євгена Кароль отримала за декілька хвилин до виходу на сцену. Поїхала на концерт жінка не з власної волі, а на прохання хворого чоловіка. Він переконав її не скасовувати виступ, а вийти до людей. Ось так і закінчилась їхня історія кохання за життя. Однак вона продовжилась після смерті. Тіна протягом багатьох років намагалась пережити втрату, й чималу частину своїх доробків вона присвятила коханому.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков

Історія знайомства української акторки та телеведучої Руслани Писанки із майбутнім чоловіком Ігорем також заслуговує на окремий фільм. Вони познайомились на сайті знайомств, коли мали близько 30 років. Перше побачення майбутнього подружжя було таким же яскравим, як і сама Руслана. Ігор чекав її протягом години на вулиці, і вже подумав, що жінка не прийде. Втім виявилось, що Писанка просто забула про зустріч.

Молоді люди доволі швидко закохались, і трохи більше, ніж через рік, одружились. Прихильники пари надзвичайно захоплювались подружжям. Вони всюди були разом, навіть на шоу “Зважені та щасливі”. Особливо Руслана та Ігор любили готувати разом страви. Це була їхня віддушина, і вони просто кайфували від часу разом.

Руслана Писанка із чоловіком
Руслана Писанка із чоловіком

Сімейну ідилію зруйнувала раптова хвороба Руслани — рак. Чоловік постійно був поруч із дружиною. Вони разом поїхали до Німеччини на лікування. Навіть там Ігор знаходив можливість розрадити Руслану і провести час разом. На жаль, попри лікування, акторка відійшла у вічність. Після її смерті чоловік жодного дня не забував про кохану. Він із теплотою розповідає історії з їхнього життя, і залишається вірним Руслані.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?