“Через безперервні зради”. У Насті Каменських та Потапа повідомили про розлучення зірок – разом не живуть

Після скандалу, який розгорівся навколо Потапа та його лейблу MOZGI Entertainment аудиторія досить довго чекала на реакцію від Насті Каменських, але найвражаючі новини почали повідомляти блогери.

Декілька тижнів тому екс-підопічна Потапа вперше заговорила про те, що мала любовні стосунки з продюсером, поки він був одружений з Настею Каменських. GIP C заявила, що Олексій обіцяв їй побудувати музичну кар’єру, але натомість залишив її ні з чим. Через це вона прийняла рішення розкрити усі деталі її співробітництва з Потапом та повідомити українцям про те, що відбувається поза камерами та у закуліссі.

Блогери повідомляють, що Настя Каменських та Потап розлучаються

Потап натякнув на розставання з Каменських
Блогери повідомляють, що Настя Каменських та Потап розлучаються

Аудиторія одразу ж звернула увагу на те, що ні продюсер, ні його дружина ніяким чином не реагують на скандал, у який екс-підопічна лише підливає олії у вогонь. Натомість Настя Каменських повідомила про те, що вимушена скасувати свої концерти через втрату голосу.Офіційний діагноз: новоутворення у голосових зв’язках. Однак, блогери вважають, що справжня причина такого вчинку — не погане самопочуття, а негаразди у шлюбі артистів.

Так, автор YouTube-каналу BESPALOV повідомляє про те, що має інформацію від інсайдерів про розставання Насті Каменських та Потапа.

У Телеграм-каналі Harley Quinn, також повідомляють про те, що співачка покинула продюсера і на даний момент проживає у маєтку сама.

“Настя Каменських покинула Потапа через неправильні зради. Шлюб на межі розлучення. Зараз вони не живуть разом. Вона залишилась в маєтку по сусідству з Осадчою та Горбуновим. Вона явно хвилюється”, — йдеться у публікації.

Як виглядає маєток Насті Каменських та Потапа
Блогери повідомляють, що Настя Каменських та Потап розлучаються

Найбільш підозрілим у даному скандалі є саме мовчання подружжя. Примітно, що чутки про розлучення зірок точиться в українському шоу-бізнесі більше, ніж півроку. Однак раніше цьому послужила зовсім не сімейна картина в інформаційному просторі. Користувачам мережі здалося дивним, що Потап та Настя, які раніше постійно світилися разом та створювали спільний контент, більше цим не займаються.

Варто відмітити, що назовні почали виходити й інші непривабливі деталі життя зіркового подружжя. Про них розповіли і GIP C, і Беспалов.

Схожі статті

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.