Оля Полякова публічно зізналася, що “замовила” Ані Лорак та Світлану Лободу: “Ви посягнули на мій трон”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше заговорила про зізнання Ані Лорак та Світлани Лободи у тому, що зрив їхньої кар'єри в Україні замовили.

Ще декілька років тому Світлана Лобода у своїх інтерв’ю говорила про те, що її цькування в Україні нібито хтось замовив. Однак імені цієї людини зірка не назвала. До цієї традиції нещодавно доєдналася і Ані Лорак, яка також заявила, що нібито переїхала з України до російської федерації не заради грошей, а тому, що її виживали.

Раніше Кароліна лише натякала на те, що на її рішення вплинули якісь сторонні сили, а вона мовляв, завжди любила свою батьківщину. Навіть зараз Лорак говорить про те, що в неї є причини не озвучувати свою позицію. Втім, уточнити не наважується.

Оля Полякова зізналася, що замовила Ані Лорак та Світлану Лободу

Лобода вступилася за Філіпа Кіркорова з Ані Лорак
Оля Полякова зізналася, що замовила Ані Лорак та Світлану Лободу

Тривалий час глядачі підозрювали, що Світлана Лобода натякає на Тіну Кароль, адже заявила, що це зробили конкуренти. Втім, підтвердження дані чутки ніяким чином не отримали. Натомість Оля Полякова вирішила нещодавно пожартувати над даними тезами та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеозвернення, в якому зізналася, що це замовлення належить їй.

“Вже другий день поспіль ЗМІ верещать від заяв Ані Лорак, яка сказала, що її в Україні замовили, не давали працювати, ставили умови політичні сили, але замовника вона назвати не може. Я хочу сьогодні назвати цього замовника. Цей замовник – я. Так, я хотіла у своїй країні бути найкращою, найпопулярнішою. Якщо вам здається, що на вас поступило замовлення, знайте, мабуть, ви посягнули на мій трон і що це була Оля Полякова”, — заявила Суперблондинка.

Також зірка заявила, що ботів на Машу Єфросиніну під час мовного скандалу організувала також вона. Варто відзначити, що артисти здебільшого поставилися до даної заяви з гумором і почали підігрувати артистці.

Нагадуємо, що днями Сергій Притула також познущався над Ані Лорак в соціальних мережах після її заяви про те, що вона ніколи не фінансувала ні українську, ні російську сторони. Чоловік залишив під її публікацією подяку за грошову допомогу Збройним силам України.

Схожі статті

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.