35-річна Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей: “Ми не всесильні”

Відома українська співачка Настя Каменських вперше за довгий час відповіла, чому вони з Потапом не народжують спільних дітей. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Настя Каменських постійно стає героїнею новин про імовірну вагітність. Коливання у вазі дають свої результати, і час від часу підписники помічають зміни у фігурі та трактують їх как можливе цікаве положення.

Наприклад, після повернення співачки з Іспанії користувачі мережі одразу відреагували на форми артистки і спричинили нову хвилю чуток про первістка Каменських.

Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей

Настя Каменських втратила голос
Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей

Настя Каменських вже давно втомилася спростовувати новини про майбутнє поповнення, а тому взагалі на них не реагує. Тим часом запитання про відсутність дітей її починають нервувати.

Так, нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю для журналу VIVA, в якому відповіла на запитання, чому у свої 35 років досі не наважилася завести дитину. Тим паче, що вона багато років знаходиться у шлюбі з продюсером Потапом, має міцне фінансове становище та успішну кар’єру.

Зірка дала доволі різку відповідь, в якій дала зрозуміти, що подібні запитання не тактовні, а також порушують її особисті межі.

“Ми всі різні, у кожного свій шлях, свій “таймінг” життя і важливих подій. Станеться, коли станеться. Ми не всесильні і планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум навіть з поваги до майбутньої дитини. Нова душа приходить у цей світ тоді, коли вона це відчує. Дитина — це нова історія в житті кожної жінки”

Раніше виконавиця також говорила про те, що дуже хоче стати матір’ю, але поки що довіряється волі Господа і не намагається контролювати цей процес.

Потап
Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей

Тим часом Потап, який вже є батьком хлопчику Андрію від шлюбу з Іриною Горовою, неодноразово повідомляв про свою мрію стати багатодітним татусем. Та чи збирається він реалізовувати дане бажання в реальному житті не уточнив.

Окрім цього у житті продюсера також є падчерка Наталія, яка вже давно повнолітня і навіть встигла вийти заміж.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.