“Це означає, що вона не планує повертатися”: Віра Брежнєва поставила жирну крапку у відносинах з росією

Знаменита російська співачка українського походження підкріпила своє позицію не словами, а ділом. На що наважилася виконавиця, і як це вплине на її кар'єру?

Останні 9 років виконавиця українського походження Віра Брежнєва прожила в Підмосков’ї разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе, який також народився в Києві, виховав в Україні трьох дочок і лише останнє десятиліття проживав в російській федерації.

Віра Брежнєва поставила жирну крапку у відносинах з росією

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні зіркова пара прийняла негайне рішення виїхати за кордон. На подружжя чекала розкішна вілла в Італії, яка знаходиться у їхній власності. Звідти Віра заявила, що вони з чоловіком не підтримують дії російської федерації. Згодом стало відомо про те, що співачка займається волонтерською діяльністю.

Віра Брежнєва поставила жирну крапку у відносинах з росією

Віра Брежнєва поставила жирну крапку у відносинах з росією

Звісно, українці далеко не одразу повірили у щирість багатьох зірок-українців, які ще декілька років тому як ні в чому не бувало жили в москві, творили для росіян і не згадували про українську мову. Світлана Лобода, наприклад, одразу ж написала новий альбом, який розрахований саме на українськомовну аудиторію, тим самим підтверджуючи свої наміри займатися творчістю вже в якості української співачки.

Нещодавно і Віра Брежнєва поставила велику та жирну крапку у відносинах з росіянами. Окрім створення нового псевдоніму та українськомовного репертуару, Віра Брежнєва відмовилася від старих пісень. Так, Костянтин Меладзе та його благовірна повідомили про те, що продають права на виконання даних композицій. І українські, і російські глядачі трактували даний крок абсолютно однозначно: Віра не збирається повертатися в росію.

“Якщо Віра Брежнєва справді виставила на продаж свої пісні, тобто авторські права, це означає, що вона не планує повертатися до росії. Коли тобі не потрібна якась річ, і ти не збираєшся нею користуватись — ти її продаєш. Але що, якщо станеться так, що колись вона буде змушена повернутися до росії? Пісні, авторські права на них вона продала, відповідно виконувати їй нічого не буде, або доведеться виплачувати авторські новому правовласнику”, — висловився адвокат Олександр Добровинський.

Схожі статті

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.

Ціла черга зі знаменитих клієнток: хто фарбує Білик, Могилевську та молодшу Полякову–найзірковіший стиліст

Який вигляд має молодий візажист із Бучі Єгор Андрюшин, який до своїх 25 років уже встиг попрацювати з багатьма українськими зірками. Хто був його першим клієнтом?

“Не буду показувати пальцем”: Олексій Суханов зізнався, за що його просили дати хабар і як він відреагував

Це було у минулому, проте тільки зараз чоловік розповів про свій досвід. Виявляється, він не перший раз звернувся для отримання українського паспорта.