Був зіркою “Файна Юкрайна” і дружив з Сергієм Притулою: куди зник з України Андрій Молочний

Чи легко кинути свою батьківщину й поїхати заробляти гроші в іншу країну? Для когось, можливо, це неприпустимо, але не для гумориста Андрія Молочного.

Бути патріотом дано не кожному. Є ті, хто готовий залишити рідну країну за найкращої можливості, а є ті, хто з нею до останнього. Чимало представників шоу-бізнесу, які отримали популярність за допомогою українських глядачів та українського медіапростору, без жодних докорів сумління закривають очі на цей факт та виїжджають до росії. Так сталося і з актором шоу “Файна Юкрайна” Андрієм Молочним.

Як все починалось

Хто не знає культове шоу “Файна Юкрайна”, яке не один рік транслювалось в ефірі Нового каналу? Образи прибиральниць з Верховної ради, Антона і Марічки, продюсера Валентина та багатьох інших стали рідними та близькими мільйонам українських глядачів. Успіхом “Файна Юкрайна” завдячує колоритним акторам — Сергію Притулі та Андрію Молочному. Саме їхня акторська гра змогла настільки оживити вищезазначені образи.

Сергій Притула та Андрій Молочний в образах прибиральниць з Верховної Ради

Здавалося б, що популярність проекту мала б заохотити продюсерів та сценаристів до створення нових шоу із Молочним та Притулою. Втім, цьому не судилося стати.

У 2014 році Андрій Молочний покинув рідну Україну та переїхав до москви. Чому рідну? А все тому, що чоловік родом з Коростеня, що на Житомирщині. Саме тоді він вирішив розважати не українських глядачів, а російських. Гуморист брав участь у багатьох проектах (наприклад, “Comedy Club”), де глузував з української мови, культури та менталітету людей.

Примітно, що під час зйомок “Файни Юкрайни”, він спілкувався українською.А що зараз?Після 24 лютого позиція чоловіка не дуже змінилась. Він, як і раніше, не підтримує Україну, й поширює антипатріотично позицію. Також він продовжує розважати російський бомонд своїми жартами. Однак наразі він не користується такою популярністю, як декілька років тому. На своїй сторінці в Instagram він публікує свою точку зору стосовно різних питань, за що періодично отримує хвилю хейту. Як виявилось, це єдина мережа, де він дає про себе знати.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.