“Вирушаю в далеку подорож”: Марічка Падалко залишає всі свої справи і сім’ю в Україні заради заокеанської мети

Правду кажуть, що наші мрії формують нашу реальність. Іноді можливо здійснити навіть найбільш захмарні бажання, якщо докласти до цього певних зусиль.

Жити без пристрасті надзвичайно складно. За відсутності улюбленої справи кожен день автоматично стає сірим і перетворюється на будень, який повторюється щодня. Чимало людей знаходять себе в кардинально різних сферах діяльності. Хтось фанатіє від читання книжок, хтось від кулінарії, а хтось не може уявити своє життя без спорту. Саме спорт став найулюбленішим хобі телеведучої Марічки Падалко. А який саме, читайте далі.

Коротко про Марічку Падалко

Марічка Падалко — це відома українська телеведуча та журналістка, яка працює на телеканалі 1+1. Свою популярність вона здобула завдяки новинній програмі ТСН, ведучою якої вона працює вже протягом двадцяти років. Таклж з 2006 по 2009 вона вела ранкову програму “Сніданок з 1+1” разом з актором та телеведучим Юрієм Горбуновим.

Телеведуча ТСН Марічка Падалко
Телеведуча ТСН Марічка Падалко

Навіщо телеведуча їде в Америку?

На своїй сторінці в Instagram Марічка Падалко поділилась гарною звісткою із підписниками. Жінка написала, що наступного тижня планує їхати до США. А їде туди вона не просто так, а для участі в щорічному Бостонському марафоні. Телеведуча розповіла, що довжина забігу — 42 кілометри.

Окрім підпису, жінка оприлюднила відео, де продемонструвала прекасну фізичну підготовку.

Біг = волонтерство

Варто зазначити, що Марічка Падалко вже не перший рік активно займається бігом. Ще у далекому 2015 році почала брати участь у благодійних марафонах. Їхня мета була різною: на якомусь збирали гроші для придбання спеціального обладнання для діагностики хвороб у неомвлят, на іншому — для онкохворих дітей.

Підготовку до Бостонського марафону, який відбудеться 17 квітня, телеведуча розпочала ще в березні. В одному зі своїх дописів вона розповіла, що зазвичай, спортсмен має за місяць до забігу пробігти 30-32 кілометри. За словами Падалко, після цього потрібно утриматись від бігу й дати тілу відновитись.

Що ж, залишається лише побажати Марічці Падалко успіхів і гарних результатів!

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.