Після зізнання про поповнення Настя Каменських засвітилася під час прогулянки з дітьми: “Ми дуже щасливі”

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу спільном прогулянкою з дітьми посеред міста. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Ще декілька років тому Настя Каменських розповідала журналістам про те, як любить дітей та мріє стати матір’ю. Однак, своїх спадкоємців у виконавиці досі немає, що неабияк бентежить її шанувальників. Щирі фанати артистки мріють побачити її у ролі матері.

Нещодавно Насті знову поставили питання щодо майбутнього поповнення, і на цей раз Каменських була дала доволі сувору відповідь, підкресливши особисті кордони. Тим не менш, вже незабаром кияни побачили суперзірку на вулицях міста у компанії дітлахів.

Настя Каменських засвітилася під час прогулянки з дітьми

Настя Каменських засвітилася під час прогулянки з дітьми. Прес-служба NK

Як повідомляє Телевізійна служба новин, Настя Каменських спільно з ГО “Сенсоріка” влаштувала приємний сюрприз за для дітей, які покинули свої домівки через російське вторгнення в Україну. Артистка відвідала тимчасовий притулок для тварин, що розташований на ВДНГ.

Настя Каменських засвітилася під час прогулянки з дітьми. Прес-служба NK

Особливість цього візиту полягає у тому, що діти не були проінформовані, що до них прийде знаменитість, а тому були неймовірно вражені даним жестом. Настя Каменських також отримала велике задоволення від спілкування з малечею і довела це не тільки ділом, але і словом. Співачка заявила, що виділила свій час між лікуванням та роботою для дітлахів і для тваринок, які мають потребу у домівці, де за ними будуть доглядати, і де їх будуть любити.

“Ми — не чарівники! Але ми дуже щасливі і дуже пишаємося тим, що змогли здійснити мрії цих дітей!”

Нагадуємо, що зараз Настя Каменських та її чоловік Потап знаходяться у центрі уваги. Пара потрапила одразу у декілька скандалів. Спочатку продюсера звинуватили у подружніх зрадах благовірний та не етичній поведінці на роботі. З’явилася інформація і про розлучення пари на тлі нібито адюльтеру.

Тим часом Настя Каменських захворіла та поставила на паузу свій концертний тур. Офіційний діагноз — новоутворення у голосових зв’язках. Однак у мережі з’являлася інформація, що Настя Каменських все ж таки виступила на корпоративі, чим поставила під сумнів істинність своєї заяви. Через те зірка постійно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на яких показує, як проходить процедура в лікарні.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?