Анатолій Анатоліч зізнався, які суми грошей щомісяця витрачає на дітей: “Найдорожче обходиться навчання”

Анатолій Анатоліч відомий український теле та радіоведучий, який зробив неймовірно успішну кар'єру у медіафері. Він має багато прихильників, але й хейту в свою адресу він вислуховує немало.

Анатоліч багато працює та намагається утримувати всю свою родину, а вона у нього далеко не маленька, адже він багатодітний татусь. Анатолій разом з дружиною Юлією виховує трьох донечок та одного довгоочікуваного сина. Але народження малюка, на жаль, припало на повномасштабну війну, і майже весь час він прожив окремо від свого зіркового татуся. Але навіть на відстані він відчував сильну любов і турботу.

Анатоліч з доньками

Весь рік Анатоліч мотався у Францію, де тимчасово жила його родина, і оскільки чоловік не міг довго знаходитися без спілкування з дітьми та дружиною, він по можливості їздив у Францію, оскільки мав таку можливість і там насолоджувався спілкуванням з дочками й сином.

Але бути багатодітним татусем доволі дороге задоволення, і в останньому інтерв’ю Анатоліч розповів, скільки приблизно йому потрібно грошей аби утримувати трьох дочок та сина з дружиною, а ще й у військовий період за кордоном.

“Більше 100 тисяч точно, з цього велика сума йде на школу, на проїзд, на їжу, плюс музична школа, й дорога туди, тобто на бензин. Підгузки дуже дорогі, посидіти десь усією родиною, теж виходить недешево” – розповів Анатоліч.

Тож, оскільки його діти навчаються у школі, та ще й мають хобі, то все це обходиться чоловікові не дешево, але Анатоліч не єдиний годувальник у родині, тому їхній родині вже трохи легше у цьому випадку. Адже у сучасному світі ціни дійсно дуже сильно зросли й забезпечувати дітей стало неймовірно дорого. Тому, перед тим, як завагітніти, варто оцінити, чи потягнете ви цю дитину, адже дитина має рости у гарних умовах, і ні в чому не потребувати. Й з кожним роком ці потреби у дитини будуть лише зростати.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?