Олег Винник неприємно вразив своїх зіркових друзів: не прийняв дзвінок від Горбунова і сховався від Полякової

Юрій Горбунов та Оля Полякова розповіли про те, чи вдалося їм зв'язатися з Олегом Винником. Чому артист не виходить на зв'язок та повністю зник?

Минулого року Олег Винник серйозно схвилював своїх шанувальників, адже тривалий час не виходив на зв’язок. Лише після того, як колеги почали активно критикувати повелителя вовчиць за його поведінку, адвокат співака вийшла на зв’язок та пояснила, що він знаходиться в Німеччині, де проходить лікування.

Валерія Барон повторила стрижку Олега Винника
Олег Винник неприємно вразив своїх зіркових друзів

Юрист посилалася на повідомлення щодо проблем зі здоров’ям у артиста з’являлися задовго до 24 лютого, і дійсно, повелитель вовчиць скасував декілька концертів через негаразди з горлом.

Олег Винник неприємно вразив своїх зіркових друзів

Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової
Олег Винник неприємно вразив своїх зіркових друзів

Однак, Олег ігнорує не тільки запити своїх шанувальників, але й дзвінки від зіркових друзів. Наприклад, Оля Полякова, з якою він записував спільну композицію, і в якої був вдома в гостях неодноразово, не змогла вийти з ним на звʼязок. Варто відмітити, що Суперблондинка раніше захищала свого колегу, але зараз з розумінням ставиться до невдоволеності фанатів щодо поведінки Олега.

“Його прихильники мають право знати, що відбувається. Для цього не треба багато, можна просто вийти в ефір і сказати: “Люди, я з вами”. Я не можу засуджувати… Він живий взагалі? Ми ж не знаємо, розумієте. Може він не може говорити, а може він може. Я чула, що він хворіє, хто його знає, що з ним відбувається”, – заявила Полякова.

Натомість Юрій Горбунов чесно заявив, що намагався додзвонитися до артиста, але в нього нічого не вийшло, адже Олег не бере трубку. Дана новина прозвучала в інтерв’ю зі Славою Дьоміним.

Олег Винник неприємно вразив своїх зіркових друзів

Нагадуємо, що раніше Роман Недзельський регулярно публікував нові фотографії з Олегом, щоб підтвердити його благодійну діяльність. Винник тривалий час передає автомобілі на передову, які носять назву “вовчицемобілі”.

Що саме відбувається зі здоров’ям виконавця досі залишається загадкою, але близькі зірки натякають, що ситуація дуже серйозна. Окрім цього, найвірніші фанати намагаються нагадати аудиторії, що Олег все ж таки завжди жив у Німеччині і під час еміграції, і коли повернувся на українську сцену.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.