Ніяка вона не Санта Дімопулос: ось яке ім’я перша красуня України отримала з народження насправді

Знаменита українська співачка та спортсменка Санта Дімопулос прославилася саме під скороченим імʼям. Хто ж артистка за паспортом, дізнайтеся в нашій статті.

Неймовірної краси вокалістка з елліністичним корінням Санта Дімопулос одразу ж привернула до себе увагу. Коли жінка з’явилася на “Фабриці зірок-3” вона була заміжньою за бізнесменом Андрієм Джеджулою. У шоу активно приділяли час стосункам пари і розповідали про їхнє життя поза камерами. Однак швидко ця історія завершилася і Санта стала вільною жінкою.

Санта Дімопулос і Андрій Джеджула
Санта Дімопулос розкрила своє справжнє ім’я

Артистка виступала у великій кількості дівочих гуртів, стала чемпіонкою з фітнесу, підкорила паркет на “Танцях з зірками”. А зараз красуня є популярною блогеркою та активно підтримує зв’язок з шанувальниками саме через соціальні мережі.

Санта Дімопулос розкрила своє справжнє ім’я

Санта Дімопулос розкрила своє справжнє ім'я
Санта Дімопулос розкрила своє справжнє ім’я

Зараз Санта живе здебільшого за кордоном і так само відома під ім’ям, яке колись їй дали для виходів на сцену. Але ж, як саме вказана красуня у своєму паспорті? Документах Санта вказана, як Хрісанті Янісівна Дімопулос. Тож для шоу-бізнесу зірка просто використала скорочену версію свого імені, хоча повне не поступається красою, дуже благородне та милозвучніше.

Імовірніше за все, навіть при бажанні постати перед публікою під повним ім’ям, Санта на це не наважиться, адже публіка погано реагує на подібні зміни.

Нагадуємо, що деякий час Дімопулос разом зі своїм чоловіком та двома дітьми знаходилася у Франції, але потім перебралася до Монако. При цьому зірка активно підтримує зв’язок з усіма фанатами і відповідає навіть на найпровокативніші питання. Наприклад, нещодавно Санта пояснила, чому досить часто говорить російською на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Донька світської левиці Санти Дімопулос отримала у подарунок розкішну автівк
Санта Дімопулос розкрила своє справжнє ім’я

Блогерка заявила, що за останній рік пережила достатньо стресу, від якого нібито досі не оговталася, тож не хоче заганяти себе в рамки в мовному питанні.

“Я відповідаю мовою, якою ви до мене звертаєтеся. Веду блог інтуїтивно – то українською, то російською, мені так комфортно. На даному етапі я не буду себе переламувати, щось забороняти і ставити якісь рамки. За рік у всіх нас було достатньо стресу, що досі не оговталися”, – написала Санта Дімопулос.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.