Розбiр гардеробу Тіни Кароль: скільки коштують брендові сукні та костюми української поп-діви

Тіна Кароль відома українська співачка, яка завжди вміла вразити своїх шанувальників. Це стосується як сцени й творчої кар'єри, а і буденного життя української поп-діви, яка є улюбленицею багатьох.

Саме тому за жінкою стежить багато жінок, а чоловіків, адже коло неї завжди ходить величезна кількість чуток. Вони стосуються романів артистки, виховання сина та багатьох інших питань. Тому, увагою Тіна ніколи не обділена. Але сама співачка раніше ніколи не була відвертою зі своїми прихильниками та з журналістами. Кароль не з тих, хто любить давати інтерв’ю, тому й правдивої інформації про співачку мало де можна дізнатися.

Тіна Кароль

Але в останній час артистка сама захотіла бути більш відвертою зі своїми прихильниками та завела собі телеграм канал, де часто викладає різні фото та відео зі свого звичайного життя. Тобто, чим вона займається, як проводить час, з ким зустрічається та все інше. Також саме з цього каналу стало відомо, яким чином Кароль так сильно схуднула.

А ще поціновувачів таланту Тіни дуже цікавить тема її стилю та образів загалом. І в соціальній мережі instagram навіть є профіль, де постійно розбирають вбрання Тіни Кароль. Таким чином можна легко дізнатися скільки вартує кожен наряд артистки.

Наприклад сукні у Тіни коштують не менше 2-х тисяч гривень, пальто – 7 тисяч гривень, а, наприклад, джинсовий костюм Кароль загалом обійшовся зірці майже у 8 тисяч гривень.

Тож, тепер кожне нове вбрання співачки експерти шукають в інформаційному просторі та оголошують вартість. А також бренд. І виходить, що всі охочі можуть обрати для себе якусь річ з образів Тіни й бути теж досить стильною. Виходить, що у Кароль є прихильники з індустрії моди, і насправді це дуже цікаво, адже гардероби зірок не так часто розбирають.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.