“Офіційно аспірант”: суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський планує писати докторську роботу

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар, який зробив свою кар'єру самостійно. Завдяки своїй працьовитості та бажанню досягти успіху у сфері кулінарії, він багато вчився і працював.

У Володимира вже є безліч досягнень, адже він постійно навчається й навіть не бачить сенсу тепер навіть присвячували себе іншій справі або родині, оскільки його все життя пов’язано саме з кухнею. Спочатку Володимир хотів сам стати успішним шефом, але став ще й ресторатором, а також незмінним суддею кулінарного шоу “МастерШеф”.

Володимир Ярославський

Та попри це Ярославський не припиняє свій розвиток, він постійно шукає для себе нові відкриття та грані. А також зараз у чоловіка з’явилась нова мета – навчити якісній гастрономії та кулінарії молодих кухарів, ділитися з ними своїми знаннями та неоціненним досвідом.

На “МастерШефі” Ярославського вважають одним з найсуворіших суддів, тому що він не боїться прямо в обличчя сказати все, що йому не подобається або підмітити помилки. Володимир любить смачну та якісну їжу, тому вважає, що варто завжди вказувати учасникам, а кухарям на помилки, навіть, якщо вони незначні. Адже у кулінарній діяльності важливо все.

Так, нещодавно у інтерв’ю Володимир розповів, що він знайшов час для того, щоб вступити до університету заради того, щоб написати докторську роботу з гастрономії. Виявляється, що саме таким чином Ярославський хоче донести важливість смакових рецептур починаючим та практикуючим кухарям.

Сторіс Ярославського

Заради цього суддя “МастерШеф” вступив до київського авіаційного університету на аспірантуру. Тож, тепер Ярославський стане не тільки шефом, ресторатором та суддею, а ще й автором докторської роботи, яка дозволить іншим професіоналам дізнатися нову інформацію для себе та отримати нові знання й досвід. А також повністю змінити свої погляди на кулінарію.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.