Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт різко відреагував на звинувачення Ксенії Мішиної: кохання пройшло

Відомий український гуморист Олександр Еллерт вперше відреагував на слова Ксенії Мішиної про те, що він погано до неї стався. Усі деталі в статті.

Як відомо, остання зустріч Ксенії Мішиної та її колишнього обранця Олександра Еллерта відбулася після початку повномасштабної війни, у лютому. Зірки провели декілька днів разом у Буковелі, про що одразу стало відомо пресі.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя
Олександр Еллерт різко відреагував на звинувачення Ксенії Мішиної

Шанувальники сподівалися, що мова йде про примирення між екс-партнерами. Але натомість Ксенія попросила своїх підписників більше ніколи не асоціювати її з гумористом. Олександр же всупереч своїм словам про наміри повернути кохану покинув абсолютно все та емігрував до Сполучених Штатів Америки.При цьому серйозність намірів щодо переїзду шанувальники коміка одразу не зрозуміли. Минали місяці, і лише тоді користувачам мережі стало ясно — Олександр не збирається повертатися в Україну.

Олександр Еллерт різко відреагував на звинувачення Ксенії Мішиної

Майже рік зірки не обговорювали свої стосунки публічно. Але нещодавно Ксенія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому все ж таки зробила маленький коментар стосовно Олександра. Зокрема вона заявила Славі Дьоміну, що в Буковелі він її “знищував морально”.

Олександр Еллерт різко відреагував на звинувачення Ксенії Мішиної

Так як акторка дозволила собі дещо розповісти про стосунки з Олександром, він натомість також зробив заяву на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Хтось з підписників поцікавився ставленням Еллерта до сказаного. Зокрема, прозвучала думка, що акторка створює колишньому бойфренд погану репутацію. Натомість Олександр заявив, що у Мішиної всі аб’юзери.

Нагадуємо, про розставання пари стало відомо позаминулого року влітку. До фактичного повідомлення щодо прийнятого рішення в пресі декілька місяців ходили чутки, що пара дійсно вже не разом. Однак, історія одразу не завершилася, і зірки продовжували спілкуватися і навіть намагалися відновити взаємини. Але за півроку з цього нічого не вийшло, а після поїздки до Карпат Мішина прийняла остаточне рішення щодо Олександра. Зараз знаменитості не спілкуються, але Ксенія зазначила, що отримала декілька повідомлень від екс-коханого.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.