Влад Яма вирішив не повертатися в Україну? Зірка опустив погляд і вразив зізнанням: “Все колись закінчується”

Знаменитий український хореограф Влад Яма зробив неочікувану заяву, яка викликала багато критики у соціальній мережі. Що ж такого сказав зірка?

Знаменитий український хореограф ніколи не приховував своєї виключної любові до Сполучених Штатів Америки. Зокрема чоловік неодноразово говорив, що мріє залишитися там жити.

Влад Яма похвалив сам себе
Влад Яма натякнув, що не повернеться

Однак успішна кар’єра на телебаченні в Україні не давала танцюристу можливості здійснити цю мрію, адже тоді йому довелося б відмовитися від життя багатих та знаменитих. Після початку повномасштабної війни в Україні вибір хореографа був досить очікуваним для його фанатів. Через декілька місяців після еміграції артист наважився публічно визнати, що переїхав.

Влад Яма натякнув, що не повернеться

При цьому хореограф вважає критику своєї поведінки дуже недоречною, адже робить усе необхідне для того, щоб підтримати свою батьківщину. Зокрема більше року Влад активно організовує та бере участь у різноманітних благодійних проєктах, метою яких є збір коштів для України.

Яма наголошує, що вважає себе набагато корисніше за кордоном, де він може підтримати співвітчизників фінансова. Але далеко не всім українцям подобається така позиція.

За цей час хореограф також встиг влаштуватися на роботу і на даний момент викладає в танцювальній школі в Маямі. Його єдиний син Леон адаптується у школі, а дружина Ліліана поступово повертається до життя в соціальних мережах.

Не дивлячись на те, що зіркова родина звикає до життя в еміграції, фанати сподіваються, що після закінчення війни вона повернеться до України. Тим не менш, нещодавно Влад натякнув, що цього, вочевидь, не станеться. Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, у дописі до якої зазначив, що все рано чи пізно закінчується. При цьому через пост Влад зміг транслювати сумні емоції, які надають певного контексту контенту.

Нагадуємо, що перед початком війни влада разом зі своєю родиною більше місяця знаходився в США, але вторгнення припало на той період, коли сім’я тільки-но повернулася з відпустки. Тривалий час місцезнаходження Влада не було відоме, так як він не публікував актуального контенту.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?