Марічка Падалко покинула Україну і показала, чим тепер зайнята: “Вже можна радіти, але поки нічого не робити”

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вийшла на звʼязок та розповіла, де знаходиться та чому відчуває себе щасливою. Що відбувається у житті телеведучої?

Як відомо, Марічка Падалко знала про загрозу вторгнення в Україну, адже її чоловік Єгор Соболєв, Народний депутат України, повідомив їй про те, що є необхідність евакуювати дітей та намагався розробити план дій з дружиною, які дозволили б їм убезпечити сім’ю.

Як виглядає зараз чоловік Марічки Падалко
Марічка Падалко покинула Україну

Але вже тоді зіркове подружжя зіштовхнулося з серйозними протиріччями, адже обидва несли відповідальність на важливих посадах. Марічка Падалко розраховувала з’явитися в ефірі, а політик мав бути присутнім в уряді. Але станом на 24 лютого троє дітей телеведучої перебували на заході України. Тим часом сама журналістка знаходилася в Києві, де і зустріла події, що змінили життя мільйонів українців.

Усі чоловіки в житті телеведучої Марічки Падалко - хто вони?
Марічка Падалко покинула Україну

Марічка Падалко покинула Україну

Згодом Єгор Соболєв рушив захищати Україну, а родина Марічки возз’єдналася в столиці України. Сім’я важко переживає війну, адже кожного дня чекає, коли батько повернеться додому. Тим часом Марічка бере активну участь у найрізноманітніших благодійних заходах, намагаючись допомогти своїй батьківщині фінансово та репутаціїно.

Зокрема нещодавно телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, яке було зроблено в Бостоні.

Туди журналістка рушила у рамках благодійної ініціативи і поділилася емоціями зі своїми підписниками. Звісно, поїздка Марічки носить короткий характер і вже незабаром телеведуча знову з’явиться у прямих ефірах.

Нагадуємо, що Марічка Падалко добре знайома з культурою та життям в Сполучених Штатах Америки, адже свого часу отримувала досвід та знання саме там. Роками згодом зірка українського телебачення стане світовою знаменитістю завдяки інциденту, який відбудеться з нею у прямому включені. Марічка Падалко під час мовлення зрозуміла, що в неї випав зуб, але не зупинилася і завершила ефір, наче нічого не сталося.

Рівнем професійності Падалко захоплювалися в усьому світі, зокрема її іноземні колеги, які знають наскільки важко та важливо не губитися перед камерами та командою.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.