Марічка Падалко покинула Україну і показала, чим тепер зайнята: “Вже можна радіти, але поки нічого не робити”

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вийшла на звʼязок та розповіла, де знаходиться та чому відчуває себе щасливою. Що відбувається у житті телеведучої?

Як відомо, Марічка Падалко знала про загрозу вторгнення в Україну, адже її чоловік Єгор Соболєв, Народний депутат України, повідомив їй про те, що є необхідність евакуювати дітей та намагався розробити план дій з дружиною, які дозволили б їм убезпечити сім’ю.

Як виглядає зараз чоловік Марічки Падалко
Марічка Падалко покинула Україну

Але вже тоді зіркове подружжя зіштовхнулося з серйозними протиріччями, адже обидва несли відповідальність на важливих посадах. Марічка Падалко розраховувала з’явитися в ефірі, а політик мав бути присутнім в уряді. Але станом на 24 лютого троє дітей телеведучої перебували на заході України. Тим часом сама журналістка знаходилася в Києві, де і зустріла події, що змінили життя мільйонів українців.

Усі чоловіки в житті телеведучої Марічки Падалко - хто вони?
Марічка Падалко покинула Україну

Марічка Падалко покинула Україну

Згодом Єгор Соболєв рушив захищати Україну, а родина Марічки возз’єдналася в столиці України. Сім’я важко переживає війну, адже кожного дня чекає, коли батько повернеться додому. Тим часом Марічка бере активну участь у найрізноманітніших благодійних заходах, намагаючись допомогти своїй батьківщині фінансово та репутаціїно.

Зокрема нещодавно телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, яке було зроблено в Бостоні.

Туди журналістка рушила у рамках благодійної ініціативи і поділилася емоціями зі своїми підписниками. Звісно, поїздка Марічки носить короткий характер і вже незабаром телеведуча знову з’явиться у прямих ефірах.

Нагадуємо, що Марічка Падалко добре знайома з культурою та життям в Сполучених Штатах Америки, адже свого часу отримувала досвід та знання саме там. Роками згодом зірка українського телебачення стане світовою знаменитістю завдяки інциденту, який відбудеться з нею у прямому включені. Марічка Падалко під час мовлення зрозуміла, що в неї випав зуб, але не зупинилася і завершила ефір, наче нічого не сталося.

Рівнем професійності Падалко захоплювалися в усьому світі, зокрема її іноземні колеги, які знають наскільки важко та важливо не губитися перед камерами та командою.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.