Залишив дружину з двома дітьми на руках і поїхав: Катя Осадча повідомила про розставання з Горбуновим

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вийшла на зв'язок на свята та повідомила, чому поруч з нею немає її чоловіка Юрія Горбунова.

Початок минулого року для Юрія Горбунова був доволі складним. Телеведучий тільки-но став батьком вдруге, як в Україну прийшла повномасштабна війна. Катя Осадча евакуювала маленьких синів Івана та Данила на захід України. Звідти журналістка прийняла рішення створити проєкт, який міг би допомогти її співвітчизникам.

Катерина переключилася зі світського життя на пошук зниклих безвісти, і варто відмітити, знайшла велику кількість людей. Звісно, мова про звичайні доходи та заробіток навіть не йшла. Саме тому Юрій Горбунов не залишився разом зі своєю родиною, а повернувся в столицю.

Катя Осадча повідомила про розставання з Юрієм Горбуновим

Катерина Осадча заінтригувала імовірною вагітністю
Катя Осадча повідомила про розставання з Юрієм Горбуновим

Телеведучий навіть не приховував того факту, що, залишившись без роботи, знаходиться в пошуках альтернативного заробітку, аби підтримувати свою родину, де виховуються двоє маленьких діток. Юрія як ветерана українського телебачення одразу ж влаштували у ранкові ефіри. І хоча Горбунов повернувся у формат, з яким попрощався багато років тому, він зізнався, що зрадів новому досвіду, адже ранкові програми також змінилися.

Катя Осадча повідомила про розставання з Юрієм Горбуновим

А от відсутність батьків на свята для родини Горбунова та Осадчої — звична справа, адже найбільші доходи ведучі отримували з корпоратив, а бум корпоративів припадає на святкові дні.

Нещодавно Катя оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, у дописі до якої повідомила, що зараз вони з благовірним знаходяться у розлуці. Сім’я очікувала на тата з відрядження, однак зірка не розповіла, коли саме Юрій маю повернутися додому на Київщину.

Нагадуємо, що Катя Осадча та Юрій Горбунов проживають в елітному районі у передмісті та являються сусідами Насті Каменських та Потапа. Зокрема продюсер є хрещеним батьком старшого сина Горбунова та кумом зіркової пари.

До розлук Катерина та Юрій звикли, адже минулого року пара взагалі бачилася дуже рідко. Тим не менш, криза стосунках у них не було. Зірки дізнавалися, що складнощі зробили їх тільки ближчими.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.