Камалія розірвала багаторічний шлюб і зізналася чому: гроші мільярдера Мохаммада Захура її не цікавлять

Найбагатша співачка України Камалія чесно розповіла, що сталося між нею та її чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Як родина прийшла до рішення розлучитися?

Здавалося, що Камалія та її чоловік Мохаммад Захур навіть не думають про розлучення. Однак, заява співачки про прийняте рішення застала її шанувальників зненацька. Як зізналася сама артистка, після інтерв’ю, в якому вона розповіла про конфлікт з чоловіком, журналісти не давали їй спокою. Саме тому вона наважилася повідомити про розлучення з чоловіком через публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Камалія розірвала багаторічний шлюб

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Камалія розірвала багаторічний шлюб

Що ж могло статися такого, що міцна та любляча родина раптом вирішила, що це має завершитися? Артистка розповіла, що минулого року їй доводилося жити під одним дахом зі старшою дочкою чоловіка Танею. У жінок ніколи не складалися стосунки. Однак, під час повномасштабної війни в Україні конфлікт почав зростати.

Уся проблема полягала в тому, що матір Тані — росіянка, а Камалія висловлювалася на рахунок громадян російської федерації досить гостро. Врешті-решт, артистка не змогла жити вдома у Тані і була вимушена виїхати звідти. Таким чином родина розділилася. При цьому чоловік зайняв позицію своєї дочки і це, судячи з усього, розбила співачці серце.

Камалія та родина
Камалія розірвала багаторічний шлюб

Зараз Камалія живе разом зі своєю матір’ю Інною Петрівною у маєтку на Київщині. Артистка запевняє, що з чоловіком вони бачаться та активно проводять час з дітьми, щоб дівчата не відчули на собі проблеми у стосунках батьків. Зокрема, сім’я дійсно їздить на різноманітні курорти, а також розважається на канікулах.

Також співачка вкотре нагадала, що не зобов’язана чоловіку своєю кар’єрою, адже стала відомою набагато раніше. Камалію неодноразово звинувачували у тому, що вона використовує гроші свого чоловіка для просування на сцені. Але не так давно зірка випустила новий кліп, і судячи з усього він був відзнятий після розлучення.

Зараз багатій продовжує проживати у Великобританії разом з дочками. Натомість артистка ділиться своїми думками стосовно служби в Збройних силах України і серйозно задумується поповнити їхні ряди.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.