Ілона Гвоздьова розповіла, чому у новому будинку з усією родиною не живе її син: “Найкраще рішення”

Ілона Гвоздьова відома українська танцюристка й талановитих хореограф. Завдяки своїм талантам Ілона змогла стати справжньою зіркою паркету й стати незамінною на проєкті "Танці з зірками".

Відомо, що Ілона неодноразово вигравала різноманітні шоу, в тому числі й “Танці з зірками”. І саме цей проєкт став для Ілони поштовхом у шоу-бізнес. Таким чином жінку часто почали запрошувати на різні шоу, вона була й суддею, й гостею, й учасницею. Тож, можна сказати, що танці принесли жінці зірковість та затребуваність.

Родина Ілони Гвоздьової

Через те, що Ілона стала популярною, вона ще й стала основною годувальницею у своїй родині. Так буває, що жінка заробляє більше чоловіка, або загалом є єдиною людиною в родині, яка працює, і це абсолютно нормально, адже у кожній родині є свої правила.

Доходи Ілони досить високі, тому жінка захотіла побудувати власний заміський будинок. Але одна зі стадій будівництва припала на період повномасштабної війни, тому, на деякий час будівництво було припинено. Але зараз, Гвоздьова разом з родиною вже переїхала у новий та повністю готовий заміський котедж.

Щоправда, родина Ілони зараз живе не у повному складі, адже молодший син танцюристки поки живе з її батьками заради безпеки. Звичайно Ілону це питання дуже бентежить, але цей вчинок вона пояснила.

“У певний момент ми з чоловіком вирішили, що нашому дворічному Домініку під час війни краще буде пожити з моїми батьками. І це можна пояснити: Київ наразі не є ідеально безпечним місцем для проживання, також син панічно боїться підвалів і щоразу спуск туди викликає у нього істерику, а тривоги у нас часто. Батьки запропонували свою підтримку і допомогу, ми вирішили цим скористатися, кращого варіанту нам точно не знайти” – розповіла Ілона.

Ілона з сином

До того ж зараз Ілона та її чоловік дуже багато працюють і не мають багато часу аби приділяти його синові. А няня для їх родини це не вихід. Тому, поки що маленький Домінік живе з бабусею та дідусем. Але щодня вони спілкуються онлайн.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?