Забрала доньку Андрія Доманського з собою: куди з України втекла кума Марічки Падалко Лідія Таран

Лідія Таран відома українська телеведуча, без якої українці багато років не могли уявити собі ефір ТСН. Але в певний момент жінці таки довелося проміняти студію 1+1 на роботу віддалену.

Лідія Таран багато років працювала на каналі 1+1 у програмі ТСН і саме завдяки цьому вона стала достатньо відомою, адже вся Україна майже щодня звикла бачити її у телевізорі та слухати про події, які відбуваються у нашій країні та за її межами. Також, оскільки в першу чергу Ліда є просто людиною, жінкою та мамою, її особисте життя також стає доволі цікавим для глядачів та прихильників ведучої.

Від кого Лідія Таран народила доньку
Лідія Таран з дочкою

Наприклад, відомо, що у Таран є доросла дочка Василина, яку жінка виховує самостійно. Але у дівчинки є і не менш відомий тато Андрій Доманський. Він також відомий телеведучий і варто сказати, дуже успішний. Але багато років вся Україна цікавилась, хто ж дійсно є батьком  Василини.

Річ в тому, що в Андрія та Лідії колись давно був достатньо публічний роман, і зустрічалися вони доволі довго. Доманський був знайомий з батьками Ліди й навпаки. Але якраз в той момент у жінки налагоджувалася кар’єра і вона не планувала найближчим часом присвячувати себе родині. А ось Доманський хотів весілля та дітей, попри кілька розлучень на своєму життєвому шляху. Саме через різницю у поглядах пара і розійшлася.

Так, майже все життя Ліда виховувала доньку самостійно. Вона багато працювала, але встигала приділяти час Васі, адже дівчата потребують маминої уваги постійно.

Лідія Таран розсекретила від кого народила доньку
Лідія Таран з батьком Василини

Вони разом жили у Києві у власній квартирі та не знали горя, але в певний момент, коли розпочалась повномасштабна війна, Ліда вирішила, що жити за кордоном буде безпечніше. Тому зараз родина Таран перебуває у Франції. Там вони обидві вчаться, а Лілія ще й працює спеціальним кореспондентом на 1+1.

Тому, тепер у ведучої  ТСН нове життя, незабаром буде ще один диплом, і плюс одна мова в скарбничку.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.