“Може ще й розмовляє російською?”: Дочка Євгена Кошового Варя потрапила у скандал через російськомовні пісні

Євген Кошовий відомий український комік, актор та сценарист студії "Квартал 95", а також ведучий "Ліги сміху" днями натрапив на скандал через свою доньку Варвару.

Євген досить активно допомагає українським військовим, які потребують цього та активно демонструє свою позицію у цій війні росії проти нашого народу. І, звісно, чоловік розуміє всю серйозність ситуації, оскільки його найкращий друг є президентом нашої неньки й він першим захищає її від нападів росіян. Тому, для Кошового це також виклик, адже він є довіреним обличчям Зеленського.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Зараз, українці дуже гостро сприймають все, що пов’язано з російським: мова, творчість та багато чого іншого. Насправді це чинить розкол всередині країни тоді, коли ми маємо були одним цілим. Звісно, всі ті, хто залишився тут, під дронами й ракетами безумовно є патріотами своєї Батьківщини, але ми боремося за свободу, а деякі люди принижують інших за прослуховування російських артистів або за те, що люди не переходять на українську. Не можна давити на людей, кожен робить свій вибір і живе з цим. Та, на жаль, не всі розуміють, що не мають права диктувати свої правила іншим. Й так само не всі визнають важливість популяризації українського контенту та мови. Але у кожного свій вибір.

Так, днями у скандал через прослуховування російських пісень потрапила донька Євгена Кошового Варвара. Дівчинці нині 15 років, і по суті вона ще дитина, але свідома та вперта,  тому й робить все, що вважає потрібним. Варя активно веде соціальну сторінку у Тік-Тоці, де знімає різні відео і накладає на них пісні російською.

Підписників Варі це зачепило і вони вирішили вказати дівчині на “помилку”. Але й Варвара мовчати не стала, дівчина вирішила захистити себе й відстояти своє право на вільний вибір композицій.

Кадр з відео Варвари
Кадр з відео Варвари

І насправді в цій ситуації немає винних чи правих, оскільки Варі вказали невідомі їй люди, що вона має робити, а дівчина відстояла свою свободу вибору та захистила себе. І слухати вона буде те, що їй подобається, а не те, що їй диктують підписники. Звичайно, краще переходити на українське, але це свідомий вибір кожної людини.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.