“Мені не подобається, коли мене обговорюють”: Дочка Маші Єфросиніної Нана пояснила, чому не любить публічність

Марія Єфросиніна дуже популярна українська телеведуча, волонтерка, підприємниця, авторка YouTube-каналів "Дорослі дівчата" та "Екзамен", які набирають досить гарні рейтинги та є цікавими для українців і не тільки.

Маша людина з великої літери, оскільки вона має багато власних благодійних проєктів. Раніше вона навіть була представницею ООН з захисту прав жінок. Марія дуже активно виступає за захист дівчат, жінок та їхні вільних прав. Через це Марію дуже поважають в українському та європейському суспільстві.

Також Єфросиніна дуже популярна й завжди прагнула цього. Вона з юності ще мріяла бути відомою ведучою, артисткою та мати успіх у своїй кар’єрі. І, як ми бачимо, так сталося. І вже понад 20 років Марія є відомою та дуже затребуваною ведучою різних телепроєктів та просто заходів. У Єфросиніної власний стиль та подача і саме це багато років тому підкорила глядачів.

Але за весь час своєї кар’єри у неї були як злети, так і падіння, але Машине ім’я постійно було на слуху. І звісно її життя та родина були цікавими для народу. Відомо, що у неї є чоловік Тимур Хромаєв, який зараз стоїть на захисті нашої країни, донька Нана та син Сашко.  Але у своїй родині Марія єдина людина, яка завжди прагнула популярності. Її чоловік Тимур не надто відомий і йому це не потрібно, Сашко ще дитина зовсім. А от Нана вже повнолітня дівчина, яка може вирішувати за себе.

І, як відомо, Нана не любить публічності, але оскільки її мама Маша Єфросиніна, її життя також є цікавим для публіки. Але дівчина не часто виходить у світ, тому, звісно цим вона лише посилює до своєї персони інтерес. Але це її свідома позиція. І дівчина відверто пояснила своїй мамі, чому не хоче бути публічною особистістю.

“Мама, от уяви собі, що тобі подобається публічність, а мені з точністю до навпаки. Я не розумію всього того, що відчуваєш ти. Мені не подобається, коли мене обговорюють. Я хочу свободи. Я хочу належати сама собі” – розповіла замість дочки Маша.

Нана Єфросиніна

Отже, Нана не хоче бути публічною, як її мама, тому веде своє життя досить таємно від сторонніх очей.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.