Юрій Горбунов зізнався, чому досі не розірвав стосунки з екс-дружиною Людмилою: Осадча прийняла ситуацію

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів про свою колишню дружину Людмилу та її життя після їхнього розлучення. Чому екс-подружжя досі спілкується?

Одна з причин, чому частина аудиторії не вірила у можливий Роман Юрія Горбунова та Каті Осадчої — це його шлюб. За офіційною версією на той момент шоумен перебував у союзі з дружиною Людмилою. Разом пара прожила близько 20 років.

Юрій Горбунов вийшов у світ з дівчиною
Юрій Горбунов зізнався, чому досі не розірвав стосунки з екс-дружиною

У шлюб майбутня суперзірка вступив в досить молодому віці, а наречена в нього була набагато старша, ще й з дитиною на руках. Втім, на шляху до кохання молоді люди не бачили жодних перешкод.

Юрій Горбунов зізнався, чому досі не розірвав стосунки з екс-дружиною

Спільних дітей у Юрія Горбунова та його першої дружини не було. І здавалося, що телеведучий наближається до віку, коли вони можуть більше і не з’явитися. Тим не менш, раптом Катя Осадча та її партнер по сцені на всю країну повідомляють про те, що чекають на спільного спалкоємця, а також прийняли рішення одружитися. На той момент вже було зрозуміло, що Юрій Горбунов покинув Людмилу.

Юрій Горбунов злився у довгому поцілунку з акторкою
Юрій Горбунов зізнався, чому досі не розірвав стосунки з екс-дружиною

При цьому зірка не обговорював з пресою реакцію благовірної, її подальші дії та плани на майбутнє. Лише нещодавно він дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому зізнався, що досі підтримує зв’язок з жінкою.

“Я не скажу, що ми зараз часто спілкуємося. Але в неї тут залишилося житло. Раз на два місяці зідзвонюємося. Це нормальні людські стосунки. На початку було складно, так. Зараз емоційна складова із цього процесу випала”, – зізнався Горбунов.

До сказаного Юрій додав, що його екс-обраниця зайняла велику частину його життя, є важливою персоною для нього і він не може просто так викреслити її. Варто відзначити, що Катя Осадча також до кінця не попрощалася зі своїм колишнім чоловіком Олегом Поліщуком, адже з ним в неї ріс спільний син Ілля. Зараз хлопець знаходиться на навчанні в Сполучених Штатах Америки.

Катя підтримувала зв’язок з бізнесменом не тільки заради спадкоємця, але і, наприклад, бачилася з чоловіком на дні народженні свого батька. Юрій Горбунов також знайомий та спілкується з чоловіком.

Схожі статті

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.