“Ми пройшли всі випробування”: Григорій Решетнік пояснив, чому досі залишається з родиною в Україні

Зірковий ведучий СТБ Григорій Решетнік справжній сім'янин, який вважає, що родина – це найдорожче, що дається нам в житті. Пояснив спільне рішення, чому вони далі залишаються в Україні.

Попри повномасштабну війну, потенційну небезпеку, яка діється на території нашої Батьківщини, сімейство відомого телеведучого залишається вдома і не збирається нікуди від’їжджати.

Григорій Решетнік зізнався, що у них з Христиною теж бувають непорозуміння, сварки, що супроводжуються нервами, інколи емоційними виплесками емоцій, адже всі ми люди. Проте вважає, що найголовніше у цьому всьому зберігати повагу до свого партнера. Після того, як кожен заспокоїться, вони сідають за стіл переговорів та розв’язують проблему, яка виникла.

Гідна поведінка обох партнерів, вміння слухати та розуміти всі переживання своїх коханих дуже важливо в наш нелегкий час. Зіркова пара слугує справжнім прикладом для багатьох українських сімей.

Христина Решетнік і Григорій Решетнік
Григорій Решетнік та Христина Решетнік

Відомо, що знайомство Христини з Григорієм відбулося на ТВ й спочатку взаємини базувалися виключно на робочих моментах. З часом пара почала жити разом, будувати багато планів на майбутнє, які поступово втілювалися у життя: прекрасне житло, дітлахи, подорожі, кар’єра – все це стало великими наповненням до їхньої чаші кохання.

Григорій Решетнік пояснив, чому досі залишається з родиною в Україні

Голова сімейства Григорій Решетнік розповів, що за період повномасштабного вторгнення росії в Україну, вони постійно залишалися вдома і нікуди не збиралися втікати. Багатодітний татусь зазначив, що спочатку заради безпеки поїхали на Івано-Франківщину, але влітку повернулися до столиці.

Григорій Решетнік з дружиною Христиною та синами

Додав, що вони пройшли вже чимало випробувань, адже живуть на високому поверсі й під час блекауту доводилося підійматися з дітлахами пішки. Також знають, що це таке, коли летять шахеди, і коли їх збивають, бо живуть біля об’єктів інфраструктури, чують страшні звуки, але попри все, вважають правильним та доцільним залишатися вдома, на своїй рідній землі й надихати власним прикладом.

Схожі статті

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.