Куди зникла Квітка Таюне: Олег Винник секретно повернувся в Україну, а його таємна дружина обрала Європу?

Знаменитий український виконавець Олег Винник після початку повномасштабної війни повністю зник з інформаційного простору, адже поїхав за кордон. А що на рахунок його бек-вокалістки?

Ще декілька років тому вірна бек-вокалістка Олега Таюне почала все частіше зникати і не з’являтися разом з ним на сцені. Це пов’язано з тим, що красуня хотіла побудувати сольну кар’єру і активно нею займалася. Однак, після початку повномасштабної війни в Україні жінка взагалі зникла, так само як і її керівник.

Куди зникла Квітка Таюне

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Куди зникла Квітка Таюне
 

Тим не менш, і преса і шанувальники здогадувалися, де може знаходитися вокалістка. Ще декілька років тому журналістам вдалося дізнатися, що таємною дружиною виконавця є саме його партнерка по сцені Таїсія. Про це розповіли односельчани Олега, які активно розповідали, коли пара побралася, і коли прийняла рішення емігрувати до Німеччини. Розповіли навіть про їхнього спільного сина Юліана, який залишився жити в Європі.

Коли ж після 24 лютого Олег припинив підтримувати зв’язок з шанувальниками, Таюне дотрималася такого ж принципу. Пізніше адвокат повелителя вовчиць повідомила, що він перебуває в Німеччині, де проходить лікування, тож місцеположення вокалістки також імовірно поряд з її таємним чоловіком.

Дружина Винника Таюне
Куди зникла Квітка Таюне

Нещодавно з’явилася інформація, що продюсер Олега розриває з ним контракт. Виконавець дану інформацію ніяк не прокоментував, але натомість засвітився на вулицях Києва, ще й неодноразово. Твій приїзд зірка не анонсував і віддає перевагу приховувати данні про своє пересування.

А от Таїсії поруч з ним помічено не було. Імовірніше за все, жінка продовжує знаходитися за кордоном.

Нагадуємо, не так давно в мережі з’явилася новина, що насправді Олег Винник намагається вилікуватися від онкології. За увесь час зірка так і не озвучив свій діагноз, інтригуючи шанувальників. Втім, нещодавно почути прокоментував друг Олега Роман Недзельський, який заявив, що зірка доволі бадьорий, і має прекрасний настрій.

Плітки про онкологію Олега Винника з’являлися і раніше, зокрема у коментарях під його кліпами, однак співак ніколи на них не реагував. Відомо, що до початку повномасштабної війни у зірки були проблеми з горлом.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.