Куди зникла Квітка Таюне: Олег Винник секретно повернувся в Україну, а його таємна дружина обрала Європу?

Знаменитий український виконавець Олег Винник після початку повномасштабної війни повністю зник з інформаційного простору, адже поїхав за кордон. А що на рахунок його бек-вокалістки?

Ще декілька років тому вірна бек-вокалістка Олега Таюне почала все частіше зникати і не з’являтися разом з ним на сцені. Це пов’язано з тим, що красуня хотіла побудувати сольну кар’єру і активно нею займалася. Однак, після початку повномасштабної війни в Україні жінка взагалі зникла, так само як і її керівник.

Куди зникла Квітка Таюне

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Куди зникла Квітка Таюне
 

Тим не менш, і преса і шанувальники здогадувалися, де може знаходитися вокалістка. Ще декілька років тому журналістам вдалося дізнатися, що таємною дружиною виконавця є саме його партнерка по сцені Таїсія. Про це розповіли односельчани Олега, які активно розповідали, коли пара побралася, і коли прийняла рішення емігрувати до Німеччини. Розповіли навіть про їхнього спільного сина Юліана, який залишився жити в Європі.

Коли ж після 24 лютого Олег припинив підтримувати зв’язок з шанувальниками, Таюне дотрималася такого ж принципу. Пізніше адвокат повелителя вовчиць повідомила, що він перебуває в Німеччині, де проходить лікування, тож місцеположення вокалістки також імовірно поряд з її таємним чоловіком.

Дружина Винника Таюне
Куди зникла Квітка Таюне

Нещодавно з’явилася інформація, що продюсер Олега розриває з ним контракт. Виконавець дану інформацію ніяк не прокоментував, але натомість засвітився на вулицях Києва, ще й неодноразово. Твій приїзд зірка не анонсував і віддає перевагу приховувати данні про своє пересування.

А от Таїсії поруч з ним помічено не було. Імовірніше за все, жінка продовжує знаходитися за кордоном.

Нагадуємо, не так давно в мережі з’явилася новина, що насправді Олег Винник намагається вилікуватися від онкології. За увесь час зірка так і не озвучив свій діагноз, інтригуючи шанувальників. Втім, нещодавно почути прокоментував друг Олега Роман Недзельський, який заявив, що зірка доволі бадьорий, і має прекрасний настрій.

Плітки про онкологію Олега Винника з’являлися і раніше, зокрема у коментарях під його кліпами, однак співак ніколи на них не реагував. Відомо, що до початку повномасштабної війни у зірки були проблеми з горлом.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.