Розірвав любовний трикутник: екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зробив вибір між дружиною і коханкою

Мурат Налчаджиоглу відомий турецький бізнесмен в Україні завдяки шлюбу з екс-українкою Ані Лорак, з якою, чоловік виховує спільну донечку Софію.

Мурат досить цікавий чоловік, який дійсно прикріпив до України. І це дуже помітно, адже приїхавши сюди лише один раз, Налчаджиоглу часто навідував столицю, а зараз взагалі живе тут. Тож, можна його назвати справжнім патріотом України. До того ж зараз він багато робить для другої для себе рідної країни.

Лорак і Мурат у шлюбі
Ані Лорак і Мурат у шлюбі

Звісно, якби не шлюб з Ані Лорак, Мурат міг би й не жити в Києві, але сталося так, що саму Кароліну ще з 2014 року загалом не цікавить доля України. А от чоловік переймається та волонтерить, і це дуже цінно.

Та насправді шлюб бізнесмена й суперзірки розпався не через різницю у поглядах. Це відбулося давно й через те, що Лорак багато працювала, а Мурату не вистачало уваги, тому він вирішив знайти її на стороні. Це й стало причиною розлучення, і варто сказати, воно було досить гучним, бо причину знали всі.

Але це не завадило зберегти Мурату та Ані адекватні батьківські стосунки заради здорової психіки своєї дочки. І, як відомо, своє щастя обидва змогли знайти через багато років після розставання.

Наприклад, Мурат нині зустрічається ж жінкою, на ім’я Лілія Реус. Вона працює разом з Налчаджиоглу й змогла підкорити серце вибагливого турка. Пара виглядає дуже щасливою та видно, що над своїми стосунками вони обидва старанно працюють над собою.

Мурат з коханою
Мурат з коханою

А також, обидва прийняли дітей від попередніх шлюбів. І виходить, що на двох у Лілії та Мурата є дві доньки, з якими вони змогли налагодити дружні стосунки. Тож, вибір зроблено, і тепер Налчаджиоглу по-справжньому щасливий та закоханий чоловік.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.