Горбунов зізнався, що Катя Осадча досі не розірвала стосунки з екс-чоловіком Поліщуком: довелося познайомитися

Телеведучий Юрій Горбунов розповів, чи підтримує зв'язок його дружина Катерина Осадча з колишнім Олегом Поліщуком та додав, як відбулося їхнє знайомство.

Зіркова родина героїв нашого матеріалу слугує великими прикладом міцного союзу, який ладен пережити всі навколишні проблеми. Відомо, що до офіційного шлюбу з Юрієм, Катерина вже знала, як це бути у статусі дружини. Молода, недосвідчена дівчина зарано вийшла заміж за депутата Олега Поліщука.

Жінка зізнається, що не жалкує про своє раннє заміжжя, адже завдяки своєму минулому має прекрасного старшого сина – Іллю Поліщука. З розповідей самої телеведучої, колишній приділяв майже всю увагу своїй кар’єрі, політиці, тому молода дівчина не отримувала бажаної любові, яку хотіла. З рештою цей союз довелося обірвати.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук

Горбунов зізнався, що Катя Осадча досі не розірвала стосунки з Поліщуком

Вдача посміхнулася жінці й тому, її справжня доля спіткала на зніманнях вокального шоу на 1+1 “Голос. Діти”. Саме під час спільної роботи, тоді ще колеги, зрозуміли, що відбувається щось більше, аніж дружні взаємини. 2017 році народилася нова сім’я – Юрія Горубнова та Катерини Осадчої.

Чоловік зірки “Світського життя” розповів, чи спілкується він особисто з політичним діячем. Відверто зізнався, що так, вони знайомі, вітаються та іноді навіть бачаться, адже той буває у Катіного батька на дні народженні.

Сама ж Катерина Осадча підтримує зв’язок з екс-чоловіком, тому повністю з її життя колишній не зник. Треба перегорнути сторінку минулого і не забувати, що є спільний син Ілля, якому потрібні обидвоє батьків.

Катерина Осадча з сином Іллею
Катерина Осадча з сином Іллею

Молодий хлопчина живе самостійним життям у Штатах, але приїздить в Україну, щоб побачитися з батьками та провести спільно час в дружньому колі родини. Юрій Горбунов у прекрасних відносинах з пасинком і завжди чекає на його повернення додому.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?