Напише ще одну книгу: суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська вирішила професійно зайнятися письменництвом

Зіркова суддя найвідомішого кулінарного проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська повідомила, що хоче видати цікаву книгу. Невже це заявка на зміну професійної діяльності?

Телеканал СТБ своїми проєктами надає можливість кожній свідомій особистості втілити власні мрії в життя. Головне змагання за найкращого кулінара в “МастерШеф” подарувало Ользі Мартиновській не тільки перемогу та навчання за кордоном, а ще кар’єрний зріст – суддівство в шоу.

Знаменита шеф-кухарка в Україні та за її межами Ольга Мартиновська разом з колегою по роботі, Володимиром Ярославським стали авторами книги “100 рецептів на кожен день”, яка слугує справжньою вилучальною палицею для приготування найлегших страв такими оригінальними методами.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Книга написана зрозумілою мовою навіть для початківця, який зовсім не вміє готувати, а також підійде для тих, хто прагне поповнити багаж знань та взяти поради від топових кулінарів України. Також це ідеальний варіант для людини, яка має все або просто обожнює творити смачні страви.

Оля Мартиновська повідомила, що прагне написати ще одну книгу

Так, для свого Instagram-блогу, жінка намагається давати багато цікавої інформації не тільки про свою буденність, а й створює корисний кулінарний контент з порадами та рецептами для користувачів.

Мартиновська повідомила, що має на меті видати ще одну не менш цікаву книгу-інструкцію про те, як переїздити десять разів на рік. І це не тільки під час повномасштабної війни. Навіть пояснила таке прагнення:

“Я просто зрозуміла, що це не через обставини – це я така є. Вчусь полюбити та прийняти це в собі”, – поділилася Мартиновська.

Ольга Мартиновська вирішила професійно зайнятися письменництвом

Але розповіла, що це буде потім, а поки цього не сталося – буде інша книга, але яка саме, Ольга залишила в невеличкій інтризі. Додала, що її партнерка зазначила, що робота, в результаті, виходить гідна вашої уваги.

Ольга Мартиновська вирішила професійно зайнятися письменництвом

Імовірніше за все, це знову написання певного кулінарного збірника, проте незабаром зможемо перевірити свою інтуїцію після представлення книги публіці.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.